2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188543 بازدید | 1093 پست

با خوندن تایپیک بیشتر از همه دلم برا طبیعت سوخت یه جوری میگن عادیه و یه بار مصرف بدنیست همینجوری طبیعت  پره اشغالای یه بار مصرف شده به نسل آیندتون رحم کنید کاش لااقل بعضیا فرهنگ تفکیک زباله داشتن

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خونه‌ی ما کاملا عادیه:/ 

واتففففففف 

کیپاپرِ مودیِ entj.                                                                               اگرچه‌دل‌به‌کسی‌داد،جان‌ماست‌هنوز ‌.                              کاربری امروز 10 خرداد انتقال پیدا کرد به بنده ♡ . (🎧)

والا ما که رسم داریم هرجا میریم مهمونی بعدش ظرف هارو میشوریم خشک میکنیم میذاریم داخل کابینتاشون ومیایم.که اخرشب انگار نه انگار ک مهمون داشته.همین معقوله طرف شستن هم خیلی باحاله کلی صحبت میکنیم باهم هرکسی یه جای کارو میگیره زود تموم میشه.خوش میگذره خلاصه 

اشتباهی که همه عمر پشیمانم ک
با خوندن تایپیک بیشتر از همه دلم برا طبیعت سوخت یه جوری میگن عادیه و یه بار مصرف بدنیست همینجوری طبی ...

منم دقیقا فقط فکر محیط زیست اومد تو ذهنم 

من ایران زندگی نمیکنم تو فروشگاههای اینجا به شدت ظرف یکبار مصرف کم هست به ندرت کسی استفاده میکنه 

بعد تو ایران با افتخار میکن ظرف یکبار مصرف استفاده میکنیم 

اینکار با اینکه اشغال تو طبیعت بریزیم فرقی نداره در همین حد بی فرهنگیه

اسی ازاینجور خانواده ای بعید نیست دفعه بعد که رفتی خونشون اخرشب غذاتو داخل طرف یکبار مصرف بدن دستتون بگن ببرخونه نوش جان کن🤣🤣🤣 ک دیگه زحمت سفره انداختن و جمع و پهن کردن هم نکشن

اشتباهی که همه عمر پشیمانم ک
فرهنگ بی فرهنگیه😅کلا دنیا به سوی بد شدن میره ظروف گیاهی چی اونم بده؟ 

دقیقا در مورد ظروف گیاهی اطلاع ندارم 

اما مثلا یکمدت بچه هامون کتاب نمیخریدن از نت دانلود میکردن البته پولی 

میگفتن که کتاب کاغذ مصرف میشه و باعث قطع شدن درخت‌ها میشه دیگه کتابخونه ما تو لبتاب مون هست من خودم با این نتونستم کنار بیام 

اما خوب برای درس و دانشگاه اومدم انگلیس دیدم دانشگاه تمام کتابهامون رو‌بهمون تو لبتاب و سیستم کامپیوتری تحویلمون میده اجازه کپی کزدن از یک تعدادی بیشتر نداریم چون به محیط زیست آسیب میرسه 

احتمالا ظروف گیاهی هم همینه 

کلا ظرف یکبارمصرف برای شرایط اضطرار هست