2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استفاده از قاشق و چنگال یکبار مصرف دیگه واقعا زشته توخونه حالا پارک باشه باز یه چیزی! بقیه ظروف هم ب ...

دقیقا اینایی ک میگن چ اشگال داره کاش یجا این موقعیت براشون پیش بیاد ببینم بهشون بر نمیخوره 

خارجیا اصلا یکبار مصرف استفاده نمیکنن چون به سلامت خودشون و محیط زیست اهمیت میدن همین استفاده از ظرو ...

دقیقا .چون هم نسبت به سلامت خودشون و هم زمین ،محیط زیست و حیوانات احساس مسئولیت دارن برعکس اینجا که خودخواهن و فقط به فکر خودشونن 

کلی بهونه و شاید و اما اوردن که از ظروف یبار مصرف طرفداری کنن ..خب اگه گشادیشون میاد یه دوتا تیکه ظرف بشورن بجای اینهمه هزینه برای ظروف یبار مصرف یه ماشین ظرفشویی بخرن اینجوری توی مصرف آب و  وقت خودشون هم صرفه جویی میشه

❌نزار کسی بهت بگه که�❌ چکار کنی و نکنی!!                   خصوصا کسایی که ازت عقب ترن! و ارزوشونه به جایگان تو برسن! به خودت  🌠 🌌  به غریزت   🦋🍁 اعتماد کن🫂   و کاری که باید رو انجام بده�🌀تو فقط یکبار زندگی میکنی و این وظیفه توئه که به بهترین شکل زندگی کنی:)🌬💎

قشنگ مثل خونه مادرشوهره من با این تفاوت که این گداها حتی پول به یبار مصرف نمیدن ظرفهای لنگه به لنگه و هر جنسی توی سفره  کلا ینوع کنار غذا میزارن یا ماست یا سالاد یا ترشی کلا سفره ی فقراس انگار پولدار هم هستن اما گدا صفتن

همین که تو به این درک رسیدی حرفای خاله زنکی بگی و تو مسائل شخصی دیگران که انتخاب نوع ظرفشه ، اظهار ن ...

حالا تو ک فهمت خیلی بالاست هنوز نمیدونی قاشق یک بار مصرف چجوریه ک میگی اشکاای نداره خودتونم پس از اون دسته ادمایی هستین ک براتون مهم نیست هیچکس خودتونو فقط میبینید.این بخاطر کوچیک بودن مغزته تغصبیر خودت نیست هنوز جا داری ب این درک برسی کوچیکی هنوز گلم

حالا یک سوال  اینکه تو ظرف یک بار مصرف ریخته، اشتهای شما کور شده ؟ یعنی بیرون تو ظرف یک بار مص ...

من تنها چیزی که ناراحتم میکنه محیط زیست هست 

وگرنه اصلا بدم نمیاد تو یکبارمصرف غذا بخورم 

اما واقعا دلم برای طبیعت و حیوانات و محیط زیست میسوزه

چیش بده بعدش دیگه لازم نبوده خودتم بری کمک

ول کن بابا بابت اون ظروفم کلی هزینه کرده که شما هم اذیت نشید...حالا چهار ساعت یه لنگه پا ظرف میشست و جابجا میکرد میشد احترام...من فکر کردم غذا نزاشته و پذیرایی نکرده

سخت نگیر....شاید بیجاره یه مشکل حسمی داره...نمیگه.....خ استه کارو راحت کنه.....مثلا خواهر من درحال سقط بود ولی چون خانواده شوهرشو و حاری حدیدشو حدید دعوت کرده بود و نمیخواست اونا بدونن داره سقط میکنه مهمونی رو گرفت....ولی غذا پخت.....ظرف یه بار مصرفم گذاشت....اخرم همه رو گذاشت دم در....چون نمیتونست با اون کمر درد و دل درد کار کنه

الان تو مهمونیای دوستها هم تعداد زیاد باشه ظرف یه بار مصرف میزارن

مخم سوت کشید اکثرا میگن از ظروف یبار مصرف استفاده بشه بهتره  خوب آی کیوها این همه هزینه برای ظ ...

چ حرصی خوردی خندم اومد     آفرین که اتقدر فکر محیط زیستی من همیشه پلاستیک کمتر میگیرم که کمک بشه اما نمیدونستم این ظروف بدن آخه ی ظروفی هستن گیاهین شنیدم تو محیط زیست تجزیه میشن یعنی دروغ میگن؟