2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست

حالا پدر شوهر من از اونور بوم افتاده.همش میگه این ظروف یبار مصرف بی احترامی.ولیمه داشتن بعد کلی غذا به همسایه ها پخش کردن.من گفتم تو یبار مصرف پخش کنید.میگفت نه زشته.تمام بشقابای مادرشوهرم برداشت داد در و همسایه.چند نفر پس اوردن،بقیه هم نه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اصلا سفره تمیز نمیشه باید بشوریش. خودمون ۴نفریم هفته ای ۳بار سفرمونو میشورم.

دقیقا 

من هر شب سفره خودمون رو می‌شورم.

یکبار مهمان، سفره مادرشوهرم رو تمییز پاک نکرده بود، بعد از یه مدت مادرشوهرم خواست سفره رو استفاده کنه، دید غذا داخل سفره مونده و کپک زده بود.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

دقیقا در مورد ظروف گیاهی اطلاع ندارم  اما مثلا یکمدت بچه هامون کتاب نمیخریدن از نت دانلود میکر ...

بله حرف شما درسته 

منم کلا برای مهمانی های تعداد زیاد که شاید چند سال یکبار باشه، ظروف یکبار مصرف و قبول دارم

وگرنه برای تعداد کم استفاده نشه بهتره

گل گفتی  من تا الان از 5 نفر تا 40 نفر مهمان که توی خونه خودم پذیرایی کردم، لیوان کاغذی و سفره ...

ببین منکه میزنهاروری دارم و برای مهمون زیربشقابی میزارم اما برای همون میز هم سفره پارچه ای دوختم چهارخونه هست خیلی هم قشنگه بعد از هر وعده غذا میتکونیم بعد از چند بار استفاده میندازیم ماشین 

هم راحته هم شیکتره هم به محیط زیست آسیب نمیرسونیم ظرفها هم همشون تو ماشین ظرفشویی میره

اها باشه حق با شماس! 

هرچند که کار میزبان بد بوده وبه چهارتا بشقاب شستن کسی‌نمرده ولی شما هم از اون ادمای‌خنکی که دهنشون رو کج میکنن میگن اها حق با شماس واقعا یه لحظه تصورت کردم حالم بد شد اومدن تو تاپیکت دارن نظرشون رو میدن دیگه یا تایید کن یا رد کن این خوشمزه گریا چیه از خودت در میاری 

به نظر من مهمون حرمت داره وقتی در خونت و به روی مهمون باز میکنی باید بهترینا رو جلو روش بزاری اینکه میگین خواسته راحت باشه حوصله نداشته و فلان خوب دعوت نکنه خیلی هم سنگین تره 

مگه هیئت و دارا غذا میده که همت چی یبار مصرف هستش 

این مدل و من به هیچ عنوان مه تو خانواده نه اشنا نه هیچ حا ندیدم 

ما حتی میریم پاذک بهترینا رو‌میبریم

دقیقا  من هر شب سفره خودمون رو می‌شورم. یکبار مهمان، سفره مادرشوهرم رو تمییز پاک نکرده بود، ب ...

سفره پارچه ای بگیر خیلی شیکه بو هم نمیگیره قشنگتر هم تمیز میشه به محیط زیست هم آسیب نمیرسونه