2777
2789
عنوان

امشب جایی مهمون بودیم بابت پذیرایی داغونشون لب هیچی نزدم!

| مشاهده متن کامل بحث + 188552 بازدید | 1093 پست

کلااااا چقددددد باحالین!! 😂😂😂

فازتون چیه انقد پرتوقعین؟!!!  

فک میکنین ملکه الیزابت هستین؟!! 😂😂😂

رفتی تو خونه طرف، رو فرش طرف نشستین، نونشو خوردین،بعد میاین بیرون پشتش صفحه میذارین؟!!! شماها کی هستین بخدا 😶😶😶😶

ما از بچگی بهمون یاد میدادن که اگه رفتی خونه طرف، کوفتم جلوت گذاشتن، اومدی بیرون زیپ دهنت باید بسته باشه، طلبکار که نیستیم از بقیه!!! 

هلاکتونم که میاین تو شبکه اجتماعی، اینجوری پشت سر بدبخت صفحه میذارین! 

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی بدم میاد

چون زباله به طبیعت اضافه میشه... پس بهتره مصرف نشه و کسی که مصرف میکنه فکر نکنه خیلی باکلاس بلکه نهایت بی کلاسی و بی فرهنگی هست 

یه سفره و بشقاب قاشق تو خونه پیدا نمیشه؟ مگه چند دقیقه طول میکشه شستنش؟؟ مگه همه ماشین ظرفشویی ندارن😏سفره را من سریع جمع میکنم فردای مهمونی پهن میکنم و دستمال میکشم و جمعش میکنم

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

والله ک چند بار گفتم درک نمیکنه ک میگه وظیفه شوهرته بیاره ن من  خواهرم دو تا شهر خونه داره وضع ...

اون اینجا خونه داره شمارو دعوت می‌کنه؟ مامان من شهر خودش خونه داره برعکسه وقتی میره اونجا یکسره مهمون داره خواهر برادراشو همش دعوت میکنه گاهی ما غر می‌زنیم تو مسافرت هم داریم مهمونداری میکنیم میگه من وضعم بهتره خبر از وضعیت اونا ندارم  دعوت میکنم بیام اینجا ببینمشون 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
آفرین به شما .بهترین حرف رو زدی .اصلا این حجم استفاده از یکبار مصرف نشونه ی بی اهمیتی به طبیعته .انگ ...

الان این همه انواع سرطان از کجا میاد همین ماها با غفلتمون باعث شدیم . یه نوع گل به خودیه

ما ماه رمضون افطاری میدادیم نزدیک ۵۰ نفر گفتم خودم ظرفارو میشورم یکبار مصرف نخریم

فقط سفره یکبار مصرف کاغذی بود اونم چون سفره اون اندازه نداشتیم 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

😐😐😐😐😐😐وااااا ما وضع مالیمون متوسطه ولی همیشه مهمون اومدنی از ظروف یکبار استفاده میکنیم چون من بچه دارم سختمه تندتندبشورم یعنی اصلا وقت نمیکنم بچم چهاردستوپا میاد دنبالم اسپزخونه پاش لیز میخوره میوفته اونوقت به غلط کردن میوفتم واسه همین مامانمم آرتروز داره با آب زیاد سروکار داشته الان زیاد شستنی دستاش درد میکنن....سخت نگیر خب مهم اینه سفره و ظروف خودشون تمیز ومرتب باشن غذاهم اوکی باشه من خودم خونه جدیدم یکبار میزارم همه چیو چونکه اساس کشی هم داریم بیشتر وسایل توی کارتونن