2777
2789
عنوان

کیا رانندگیشون خوبه بیاید یه لحظه

328 بازدید | 57 پست

امروز جلسه دهم دست فرمونم بود هنوزم رو کنترل نیم کلاج گاز ضعیفم مراحلارو بلدم واسه دور دوفرمانه پارک دوبل ولی سرعت عملم پایین  امروزم مربی کلی دعوام کرده ک جلسه 10 چرا یاد نمیگیری مربیم خوبه مشکل اون نیست من خیلی گیجممممممممم

چیکار کنم خیلی گیج بازی در میارم 

ماشینم نداریم ک تمرین کنم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تمرین کن تا یاد بگیری با ماشین برادر کسی برو ما هم ماشین نداشتیم داداشم آموزش داد بهم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
بیخود کرده دعوات کرده

میگه تنها تو فقط ماشینمو داغون کردی

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
من ماشین دارم ولی اصلا میترسم سمتش برم هر سری میرم رانندگی کنم از استرس بی حس میشم

من از  صبح میگم پیش افسر میخوام چیکار کنم وقتی هیچی بلند نیستم

فقط تمرین کن تا یاد بگیری با ماشین برادر کسی برو ما هم ماشین نداشتیم داداشم آموزش داد بهم

من شهر غریبم هیچکسو ندارم🥺

میگه تنها تو فقط ماشینمو داغون کردی

غلط کرده 

من سر همین با مربیم جلسه دوم دعوام شد عوضش کردم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم