2777
2789

یه نگاه به دور برتون بندازین 

اونی که معلم شده 

اونی که کارمند شده یه اداره ای حالا اصا دولتی 

یه نگاه به زندگیاشون بندازین....

نمیگماااا سواد خیلی خوبه 

اصلا خود دانشگاه یه تجربه خیلی خوبه کلی مهارت اگه خودتو تو زحمت بندازی یاد میگیری از مهارت ها اجتناعی و ارتباط برقرار کردن بگیرتا....

ولی ته تهش اینه پزشکی قبول میشد 

بعد ۱۰ سال،از با ارزش ترین وقت عمرتون 

تهش حالا اگه،تا اون موقع هوش مصنوهی جاتونو نگیره😂

یه مطب داری با یه زندگی اونم نه مولدار 

ولی در،سطح بالا تر از کامندا و معلما و.... اینجور اقشار 

در حالی که مثاا کارخونه دار هارو زندگیشونو،مطالعه کنید اصلا خیلیاشون سواد درست حسابی نداشتن 

صاحبان شرکت و دانشمندا و.....

میخوام بکم الان میدونم خیلی واستون مسئله بزرگیه 

ولی ردش کنید میبیند واقعا نسئله بزرگی نیست 

بلکه از یه تله نجات پیدا کردید 

توی ایران یا باید بلاگر بشی یا درس بخونی یا ناخن کارو ارایشگر و اسنپی بشی یا بابای پولدار داشته باشی وگرنه متاسفانه احتمال موفق شدنت خیلی کمه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کس برای پیشرفت باید یه پایه ای داشته باشه یا اون پایه رو برای خودش ایجاد کنه. همون حقوق کم میتونه راهگشا باشه و گرنه همه میدونند کارخونه دار و تولید کننده درامد سرشار دارند 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

برای یه اقشاری مجبورن قبول شن سواد داشته باشن که پول در بیارن که خانوادشون رو سرزنده نگهدارن ولی پولدار که باشی بی سوادم باشی بعله همه چی فراهم با پارتی معلومه دیگه

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

توی ایران یا باید بلاگر بشی یا درس بخونی یا ناخن کارو ارایشگر و اسنپی بشی یا بابای پولدار داشته باشی ...

ببخشیدا حرفاتو قبول دارم حقیقتیه که هست تا حدودی

ولی اکثرشون بهانس 

این دنیا با بهانه چیزی به ادم نمیدن 

ببخشیدا حرفاتو قبول دارم حقیقتیه که هست تا حدودی ولی اکثرشون بهانس  این دنیا با بهانه چیزی به ...

بله عزیزم میشه موفق شد ولی توی ایران اونم برای ی خانوم احتمالش خیلی کمتره باید واقع بین بود اگرم شانست گرفت و موفق شدی اون موقع۴۰ ۵۰سالت شده دیگه نه جوونی کردی نه فهمیدی زندگی چیه فقط بدو بدو

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

هوش مصنوعی تا بخواد تو ایران رایج شه تو بحث درمان ما همه فسیل میشیم🤐🤐 پزشکی هم علاقه و اراده میخو ...

اتفاقا هوش مصنوعی رایج تر از ان چیزیه که فکر میکنی😂

یعنی هوش مصنوعی با یه سرعتی میره جلو خود سازنده هاش پشماشون ریخته دارن میگن خطر ناک میشه اینو جمعش کنید 

ایستا رو باز میکنی هر رزو یه ه ش مصنوعی میاد کارای جدید انجام میده 

کارای خیلی پیچیده تر از پزشکی 

ولی خب بحث  سلامتی انسان هاست یکم طول میکشه 

تو ایران اره یکم با تاخیر در یافت میکنیم😂

ولی خب خیلی فاصله نیموفته

تایید میکنم👍🏻

من هم حرف شما رو تایید میکنم که همه چیز کنکور و دانشگاه نیست اما برای هر کاری که انتخاب میکنیم باید تو اون حیطه آموزش ببینیم که این آموزش میتونه بهترش حتی خارج از دانشگاه هم باشه. من خودم بهترین کلاسی که تا الان گذروندم یه آموزش مجازی اون هم تازه بصورت ویدئوست که مطمئنم نه دانشگاه و نه هیچ آموزشگاهی به این شکل مفهوم درس نمیدن

اما خب بیشتر ما بهتر میدونیم که یه جای دولتی مشغول به کار بشیم که البته مزایای بهتری از شرکتها دارند و برای ورود به این مشاغل مدرک دانشگاهی مرتبط لازمه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
اتفاقا هوش مصنوعی رایج تر از ان چیزیه که فکر میکنی😂 یعنی هوش مصنوعی با یه سرعتی میره جلو خود سازند ...

خیلی چیزا هستن که جلوتر از پزشکی قرار دارن و قرار باشه هوش مصنوعی رواج پیدا کنه اول تو اون زمینه ها رایج میشه، خلاصه که این یه دل خوشکنی غیر واقعیه برای کنکوریای الان

خیلی چیزا هستن که جلوتر از پزشکی قرار دارن و قرار باشه هوش مصنوعی رواج پیدا کنه اول تو اون زمینه ها ...

چی از سلامت و در مان مهمتر ؟ برا بشریت 

اتفاقا خیلی دارن روش کار میکنن اصلا یه هوزه جدا،ای هوش،مصنوعی شده به اسم بیو انفرماتیک که تخصصی فقط دارن رو پزشکی و هوش مصنوعی کار میکنن 

حالا اینکه هوش مصنوعی جای پزشکی بگیره یا نگیره واس کنکوریا دلخوشی نمیشه 

منظورم این بود  چند سال اینده معلوم،نیست چی پیش میاد 

استرس چیزیو نداشته باشن