2777
2789

ممنون میشم رد نشین و بگین نظرتونو😞💔تو شرایط بشدت سختی درس میخونم و ترم اخرم، برای فارغ التحصیلی ۰/۷۵ صدم لازم داشتم چون حالم بد بود یه امتحانو خراب کردم، خودمو به اب و اتیش و هر خفت و خواری بگی زدم و به کس و ناکس رو انداختم ولی استاد قبول نکرد که نکرد پاسم کنه، گفت کلا توی اصول کاری من نمره دادن و تبعیض نیس ! با اینکه میدونس شرایطم خاصه و اگه قبول نشم این درسو از ارشد محروم میشم و دوسال عقب میوفتم با اینکه رتبم خوبه ! بعععد الان فهمیدم به یکی از دوستام و دوستش نمره داده و پاسشون کرده و حتی دوستم میگه اصرار خاصی نکردم یبار رفتم گفتم نمره بده خندید گف ببینم چی میشه! اما با من پرخاشگرانه ترین برخوردو داشت ! جالب اینجاس من درسخونم ولی دوستم که نمره گرفته نه ! الان باید پدرم در بیاد سخت ترین راه باقی مونده رو طی کنم و کلی پول خرج کنم و ۱۵ نفر امضا جمع کنم و ترم تابستان تشکیل بدم! درحالیکه اونایی ک بهشون نمره داده رفتن استراحت! الان سوالم اینه چطور به این ظلم فکر نکنم؟ اون همه کل هفته رفتم پیشش التماس و گریه چطور یادم بره بدون هیچ دلیلی تبعیضشو؟ حتی روحیه ندارم ترم تابستانو خوب بخونم و دلم شکسته . جای من بودین چطور خوب میکردین حالتونو‌که پر قدرت ادامه بدین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.