2777
2789

بعد از ساکشن دارو تجویز نکرد؟؟ 

خود ساکشن چند دقیقه طول کشید؟ 

ممنون

گاهی لب‌های خندان از گونه‌های گریان بیشتر درد می‌کنند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عفونت داشت قطره داد و ی داروی خوراکی ساکشنم کرد زود انجام میدن

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
ساکشن گوش درد داره؟😖

من گوشم گرفته بود امروز رفتم دکتر یه چیزی گذاشت تو گوشم حالت مکش بود چرک ها در اومد، یک دقیقه طول کشید و اصلا درد نداشت

منم گرفته ولی از ترس نمیرم

به من گفت بذار امتحان کنم اگه باز نشد قطره میدم بعد چندروز بیا

ولی همون لحظه فورا باز شد

ترس نداره، میگم که اصلااااا درد نداشت راحت شدم بعدش انگار دوباره متولد شدم😁

خانومی تو رو خدا جوابمو بده خواهر من 5 بار تاحالا کیست مویی عمل کرده همیشه ی مدت بعد عمل ی سوراخ ایجاد میشه ک چند روز بستس دوباره باز میشه و خون میاد. دوباره عمل‌ش میکنن و همون اش و کاسه. تاحالا هم بسته عمل کرده هم با لیزر ولی بی فایده. این بار گفتن عمل باز بشه تازه اونم شاید برگرده. شما کامل خوب شدی یا اون سوراخ هست هنوز؟؟ 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
خانومی تو رو خدا جوابمو بده خواهر من 5 بار تاحالا کیست مویی عمل کرده همیشه ی مدت بعد عمل ی سوراخ ایج ...

سلام. ببینید حالا با هر روشی هم که عمل کنن چیزی که مهمه مراقبت های بعد از عمله

من یه بار زخمم بسته شد ولی چون بلافاصله بعدش مراقبت ها رو کنار گذاشتم باعث شد فشار بیاد و چون پوستش هنوز نازک بود دوباره زخمم باز شد و حفره ایجاد شد

دکتر گفت زخمت باز شده بود و الان هم بسته شده (البته هنوز حفرهه بودش) بعدش گفت اگه یک هفته تا 10 روز رعایت کنی دیگه بعدش باز نمیشه. منم رعایت کردم و دیگه خوب شدم خداروشکر.

ولی فکر کنم مورد خواهرتون فرق داشته باشه با من چون برای من ترشح و خونریزی نداشت. به نظرم پیش جراح دیگه ای هم ببرید ببینید اونا چه نظری دارن.

ولی یه سری مراقبت ها هست که خیلی لازمه، مثلا حتی بعد از بسته شدن زخم بهتره تا چند هفته بعد از دستشویی فرنگی استفاده بشه، موهای اون قسمت باید همیشه تراشیده باشه. برای بسته شدن سریع‌تر زخم هم من کمپوت آناناس که خوردم واقعاً تاثیر داشت.

امیدوارم که هرچه سریع‌تر بهبود پیدا کنن.