2777
2789
عنوان

طلاق با دو بچه

568 بازدید | 44 پست

سلام خواهرام لطفا کمک کنید بریدم دیگه بخدا دست ب دامن شما میشم تا جایی ک میتونید کمکم کنید 

شوهرم بیماری پسوریازیس شدید داره کف دست و پاهاش و صورتش درگیر نشده و بود ک الا درگیر شده تمام کاراشو من باید انجام بدم کفش پاش کنم شلوارشو در بیارم پاش کنم چ میدونم جوراب پاش کنم چون کف دستش درگیر شده نمیتونه تنها دلیل من برا طلاق این نیستا درسته نمیتونه توس ۳ک۳ واقعا اونجوری ک میخوام باشه یا اینقدر مشروب خورد جلوگیری نکرد تا اینجوری شد ولی عصبانی بودنش بی محبت بودنش داد زدنش رو نمیتونم تحمل کنم حتی من بیرون رفتن رو باید با یکی از اعضای خانوادش برم بخدا تو شهر غریب ۱۰ سال موندم الان ۲۶ سالمه چیزی از زیبایی کم ندارم خدا خودش شاهده ولی ب علی قسم کم اوردم

مادر ندارم طلاق گرفته دوسالم ک بود بابام زن داره دو س بار رفتم واسه طلاق بابام برم گردوند الان جیکار کنم تو این شرایط دخترم ۸ سالشه پسرم ۲ ساله ب من وابسته ان نمیتونم ولشون کنم ک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم موندم چیکار کنم من خرج خودمو نمیتونم درارم ولی مجبورم اگر رفتم ببرمشون ب کمک نیاز دارم همفکری ...

تنخا کاری ک میتونی کنیی مستقل شی . 

الویت اول زندگیم ،کسی که بهش احترام میزارم ،کسی که دوسش دارم همچنین زیبایی شو میپرستم ،وعاشقشمم 
حتما طلاق بگیر مگه دیونه ای با این عتیقه زندگی میکنی مطمئن باش اگه تو یه لکه رو بدنت بود هزار بار طل ...

من چطوری جدا بشم خرجمو از کجا بیارم سرکار برم بچه ها پیش کی باشن بخدا میخوام خودمو بکشم

من چطوری جدا بشم خرجمو از کجا بیارم سرکار برم بچه ها پیش کی باشن بخدا میخوام خودمو بکشم

یچه هاتو ول نکنن

الویت اول زندگیم ،کسی که بهش احترام میزارم ،کسی که دوسش دارم همچنین زیبایی شو میپرستم ،وعاشقشمم