2777
2789
عنوان

طلاق با دو بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 44 پست
بچه ها رو بندازه پیش ی بابایی ک خودش بیماره توانایی حتی جوراب پا کردن نداره. یا مردی ک دست ب زن داره ...

جمله دوممو نخوندی؟ گفتم پول جمع کن بیارشون پیش خودت. خودت بودی حاضر بودی با همچین مرد مریضی زندگی کنی و تحملش کنی؟ یه لحظه خودتو بزار جایه این بنده خدا ببین یه لحظه میتونی تحمل کنی. همش بچه مگه خودش آدم نیس

الان طلاق نگیری. 

اگه پشتوانه داری پول داری میشه 

ولی اگه نه که هیچ.  جامعه خیلی سخته 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمله دوممو نخوندی؟ گفتم پول جمع کن بیارشون پیش خودت. خودت بودی حاضر بودی با همچین مرد مریضی زندگی کن ...

عزیز مادر بچه هاس. مسئوله در برابر بچه ها

نمیشه مثل ی غریبه فقط ی فکر خودش باشه بگه من از این مرد فرار کنم ،بچه ها ب من چه

جمله دومت ک شعاری بیش نیست حداقل ۱۰ سال طول میکشه یکی پول جمع کنه ک خونه ایی رهن کنه و خرج خودش و ۲تا بچه رو بده

خواهش میکنم سکوت اختیار کن وقتی مادر نشدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اسی زیبایی میگی کم نداری ولی اخه ۲تا بچه داری باید بعد طلاق دل از ۲تا جیگر گوشه بکنی و خیلی خسلی سخت مورد ازدواج برات بیاد شاید اصلا نیاد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

همه چی ازدواج نیس دیگه هیچ مردی رو نمیخوام🙂

از تو ۲تا پیام ب اون طولانی فقط ازدواج مجدد خودتو دیدی؟ دمت گرم

از لحاظ مالی اوکیه؟

بله عزیزم 

کاش اوکی نبود 

پول شوهرش رو خراب کرد، جنبه پول نداشت.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام