2777
2789
عنوان

طلاق با دو بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسوریازیس که قابل درمانه شما روغن زیتون بگو مصرف کنه گوجه نخوره تخم مرغ شکلات،کاکائو پاستیل آدامس بادمجان انواع ماهی قهوه نسکافه چای سیاه شکلات تلخ بستنی رو بزاره کنار همه چیز درست میشه....در مورد بقیه هم مشاوره

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
مادر ندارم طلاق گرفته دوسالم ک بود بابام زن داره دو س بار رفتم واسه طلاق بابام برم گردوند الان جیکار ...

دخترت که تا ۹ سالگی با پدره بعدش با خودت 

پسرت هم که تا ۷ سالگی با خودته 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

با این شرایطی که شوهرت داره میتونه سرکار بره؟ 

مادرت چی میدونی کجاست  ، بعد طلاقش میبینیمش شاید اون بتونه کمکت کنه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
خانواده شوهرت نگر دارن بچه هاتو. یکم که کار کردی و دستت باز شد بیارشون پیش خودت

بچه ها رو بندازه پیش ی بابایی ک خودش بیماره توانایی حتی جوراب پا کردن نداره. یا مردی ک دست ب زن داره و شکاکه

اره؟

با چ عقلی اینو پیشنهاد  دادی اخه

با خودت نمیگی ۱درصد اسی ب حرفت گوش کنه حق الناس بچه هاش گردنته

این مرد خانواده داشت تو مشروب غرق نبود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یکی مثل شما و یکی هم مثل خواهر بیچاره من.

اونم دوتا بچه داره، شوهرش هرزه از آب درآمده، بعد از ۱۷ سال زندگی!!!! مونده چه کار کنه؟ با این تفاوت که ما برای طلاق، حمایتش میکنیم ولی خودش فکر آبروداریه.

تاپیک آخرم رو بخون 

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام