2777
2789
عنوان

خانومهای سرآشپز چند تا خورشت واسه پلو و یا غذای جدید بلدین بگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 46 پست
گلم من یه غذایی درست میکنم البته واسه مهمونی نیست خودمونیه تیکه های مرغو اندازه جوجه کباب یا کوچکتر ...

یه غذای دیگه هم هست سمت ما بهش میگیم واویشکا.

انواع مختلف داره با گوشت چرخ کرده، مرغ و جگر گوسفند درست میکنیم 

من واویشکای گوشت چرخ کرده رو خیلی دوست دارم

پیاز داغ رو که درست کردیم گوشت جرخ شده رو داخلش تفت میدیم با خرارت بالا که هم آب نندازه هم بوی زحمش بره

خیلی هم بالا نه که بسوزه

حدود ده دقیقه تا یک ربع  تفت میدیم پودر لیمو 

زردچوبه

پودر دارچین 

فلفل سیاه 

اضافه میکنیم 

رب کمی اضافه میکنیم 

بعدداز یک ربع تفت دادن 

یه کم آب و مقداری زعفرن)زعفرن سلیقه ای هست جون من عاشق زعفرونم تو اکثر غذاهام میریزم (

اضافه میکنیم و میذاریم ۴۵ دقیقه قل بزنه. پنج دقیقه آخر نمک و یه کم آبلیمو اضافه میکنیم. بذار آبش تقریبا بره و خورشت کامل غلیظ بشه 

در کنارش سیب زمینی مکعبی خرد کرده و سرخ میکنیم . عاشقشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من یه غذایی درست میکنم البته واسه مهمونی نیست خودمونیه تیکه های مرغو اندازه جوجه کباب یا کوچکتر ...

مرسیییییی😘😘😘

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
بنظر من خوشمزست بازم بستگی ب ذائقه تون داره  خیلیم آسونه پیاز داغ میکنی بعد گوشت و ادویه رو تف ...

ممنون😘😘😘

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
میشه بگی چطوره گل کلم خیلی دوست دارم

من اینطوری درست میکنم 

اول پیاز و گوجه و یکمی سیب زمینی رو باهم سرخ میکنم 

بعدش رب و ادویه میزنم آب میریزم ک یخورده عِیظ شه

بعدشم گل کلم رو ب تکه های کوجولو نهایتتا ی بند انگشت خورد میکنم میشورم و اروم مث میزارم توخورش

درشو میزارم ۲۰ دقیقه بعدش امادست 

مزش مث گوشت میشه

یه غذای دیگه هم هست سمت ما بهش میگیم واویشکا. انواع مختلف داره با گوشت چرخ کرده، مرغ و جگر گوسفند د ...

ممنون💖💖💖

من اینطوری درست میکنم  اول پیاز و گوجه و یکمی سیب زمینی رو باهم سرخ میکنم  بعدش رب و ادو ...

عالی😋😋😋تشکرررر💖💞

ما جنوبیا یه غذا داریم بهش میگیم گبولی خیلی خوشمزس

https://www.instagram.com/tv/CgMjvHcoJZ-/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 

این دستورشه عزیزم چون طولانیه از اینستگرام براتون فرستادم

از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵
آلو اسفناج چطوره عزیزم خوشمزست؟

خورست الو اسفناج

خورشت کرفس

خورشت هویج

پیچاق قیمه

خورشت بامیه

خورشت لوبیا سبز

خورشت کدو

خورشت کنگر

لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی

کلم پلو شیرازی

انواع ته چین ها

آلو اسفناج چطور میپزی یه خلاصه ای رو برام بگو عزیزم

اسفناج جدا سرخ میکنم مثل سبزی قرمه. منتها باید درشت تر از سبزی قرمه خورد بشه. ریز باشه اصلا خوب نمیشه. 

تو یه قابلمه جدا پیاز رنده شده تفت میدم وقتی سبک شد گوشت گوسفندی اضافه میکنم خوب که سرخ شد زردچوبه فلفل سیاه اضافه میکنم  و در نهایت اسفناج سرخ شده و آب.

یک ساعت مونده به سرو هم آلوهای خورشتی که از قبل خیس کرده بودم اضافه میکنم.

چون اسفناج یه کم شیرینه و ما خورشت ترش دوست داریم یه ملاقه هم آب نارنج اضافه میکنم😋

اگه آب نارنج نداشتی یه کم پودر لیمو بریز.

نمک هم یادت نره😉

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
اسفناج جدا سرخ میکنم مثل سبزی قرمه. منتها باید درشت تر از سبزی قرمه خورد بشه. ریز باشه اصلا خوب نمیش ...

تشکّر عزیزم😘😘😘💖

خورست الو اسفناج خورشت کرفس خورشت هویج پیچاق قیمه خورشت بامیه خورشت لوبیا سبز خورشت کدو خورشت ...

ممنون گلم🌹🌹🌹

پیچاق قیمه چطوریه؟؟

https://www.instagram.com/tv/CgMjvHcoJZ-/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==   این دستورشه عزیزم چون طولا ...

ممنون عزیزم‌ ولی برای من باز نشد