2777
2789
عنوان

خانومهای سرآشپز چند تا خورشت واسه پلو و یا غذای جدید بلدین بگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بامیه لوبیا سبز  کدو خورش قارچم خوبه

مرسی عزیزم

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
من عااااشق خورش گل کلمم خیلی خوشمزش

میشه بگی چطوره گل کلم خیلی دوست دارم

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی

گلم من یه غذایی درست میکنم البته واسه مهمونی نیست خودمونیه

تیکه های مرغو اندازه جوجه کباب یا کوچکتر برش میزنم. توی روغن فراون سرخ میکنم با شعله کم حدود یک ساعت . فقط بهش نمک میزنم با یه کوجولو زردچوبه

بعد روغنش رو کامل میکشم و با نصف لیوان آبلیمو یا کمتر )بسته به ذائقتون( و زعفرن دم کرده میذارم ده دقیقه تفت بخوره. 

عاشق مزه و طعمشیم . همراه باقالی قاتوق یا املت 

برای ناهار با برنج درستش میکنم .

فقط پنج دقیقه اول حرارتو زیاد میکنم که مرغ آب نندازه . و کانل توی روغن بپزه 

و درآخر هم حتما روغن رو کامل بکش 

امتحانش کن خیلی مزه میده 

خورشت داوود پاشا

آفرین چه غذاهایی بلدین

آلو اسفناج چطوره عزیزم خوشمزست؟

بنظر من خوشمزست بازم بستگی ب ذائقه تون داره 

خیلیم آسونه پیاز داغ میکنی بعد گوشت و ادویه رو تفت میدی توش 

اسفناج رو جداگانه میذاری آبش کشیده بشه و یکم تو روغن تفت میدی ولی زیاد ن ک خاصیتش بره بعد اضافه میکنی ب گوشتت و آب میریزی تا گوشتت بپزه بعد ۱ ساعت آخر آلو رو اضافه میکنی و نمکشو اندازه کن 

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
آلو اسفناج عاشقشم قیمه نثار خورشت آلو رشته پلو چکدرمه(غذای کرمانشاهی)

آلو اسفناج چطور میپزی یه خلاصه ای رو برام بگو عزیزم

ما جنوبیا یه غذا داریم بهش میگیم گبولی خیلی خوشمزس

بگو چطوریه عزیزم ما هم فیض ببریم