2777
2789

رشته‌م معماریه‌ و می‌خوام با سوابق برم دانشگاه 

توی کدوم دانشگاه ها درس خوندید راضی هستید؟

آزاد سما پیام نور و علمی‌کاربردی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من علمی کاربردی میخونم بدک نیس ولی خوبم نیس مجبور شدم چون رشته من ندارع سراسری 

عزیزم میشه بگید رشتتون‌ چیه؟ شهریه هاش چطوره ؟ کلاساش‌ برگذار میشن یا نه

ببخشید زیاد سوال پرسیدم

من غیر انتفاعی میخونم خوبه چون مهر دولتی میخوره ب مدرک هم با کنکور پذیرش دارن هم برحسب معدل دانشگاه ما معماری و نقشه کشی هم داره

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

من دولتی خوندم و کاملاً ناراضی ... هیچ جا آموزش خوب ندارن

خواهرم آزاد خوند بنظرم اوکی بود فقط هزینه ش بالاست

ببین کجا نزدیک به خونتونه و هزینه ش و تایم کلاسهاش اوکیه

من دولتی خوندم و کاملاً ناراضی ... هیچ جا آموزش خوب ندارن خواهرم آزاد خوند بنظرم اوکی بود فقط هزینه ...

والا هرسه تاش نزدیکه فقط نگران اعتبار مدرکم چون قصد دارم در آینده دفتر بزنم می‌خوام معتبر باشه 🥲

چه خوب موفق باشی عزیزم کدوم شهرید؟

ممنونم

اهواز

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
عزیزم میشه بگید رشتتون‌ چیه؟ شهریه هاش چطوره ؟ کلاساش‌ برگذار میشن یا نه ببخشید زیاد سوال پرسیدم

من کارشناسی عکاسی مدلینگ میخونم غیر انتفاعی هست علمی کاربردی

تقریباً ۸۰۰ شهریه ثابت باشه با درس فلان حدودا ۲ و نیم تا ۳ تومن میشه هر  ترم 

کلاس هاامون کامل برگزار میشه 

من کارشناسی عکاسی مدلینگ میخونم غیر انتفاعی هست علمی کاربردی تقریباً ۸۰۰ شهریه ثابت باشه با درس فلا ...

خوبه شهریه‌ش با شهریه سما یکیه پس موفق باشی عزیزم