2777
2789
عنوان

نمیفهمم منظوری داشته یا نه +شات

656 بازدید | 41 پست

من چند وقته که با یه پسر در ارتباطم نه عاشقی و اینا دوستیم و اون اوایل کل روز توی پی وی هم بودیم که هی کمتر و کمتر شد تا رسید به هیچ 

بعد توی این چند روز دوباره چت کردنمون بیشتر شد 

یه دو سه روز قبل گفت که حالم بده منم گفتم چرا اینو گفت(شات) و توجهی نکردم کلا زدم به بند بیخیالی بعد دیروز ازم پرسید که ما که اون اولا باهم چت میکردیم خوشحال بودی یا الان که حالی از هم نمیپرسیم

بعد اون با دوست دخترش بحثش شده بود که از من خواست با اون حرف بزنم و مشکلشونو حل کنم (اون اوایل که با من چت میکرد دوست دختر نداشت) 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۰۳_۱۴۳۹۰۸_soroush__l6bp.jpg

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

اگه همو دوست دارید مثل بچه آدم بگین به هم

ندارید خداحافظی تمام

بچه بازی ها چیه غیر مستقیم پیام بازی کنین

اگه دوسش داری بگو دوست دارم میخوای بمونی بسم الله

نداری هری نفر بعدی 

با هر کی مثل خودش رفتار می کنی اعصابش می ریزه به هم. این نشون می ده که هیچ کس نمی تونه خودشو تحمل کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره تو فازه .‌جدیش‌نگیر وقتی میدونی رل داره باهاش چت نکن

من خب کاری ندارم بهش همیشه ام داداش صداش میکنم حتی با رلشم رفیقم ولی بعصی وقتا بعضی کاراش یجوریه

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

یعنی هم با شما دوسته هم دوست دختر دیگه داره

خدایا بهم صبر بده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
من خب کاری ندارم بهش همیشه ام داداش صداش میکنم حتی با رلشم رفیقم ولی بعصی وقتا بعضی کاراش یجوریه

تاکید میکنم

هیچ‌پسری بیکار نیست داداشیِ تو باشه

احتمالا گزینه بعدشی😉😁

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
یعنی هم با شما دوسته هم دوست دختر دیگه داره خدایا بهم صبر بده

رفاقت نه عشق و عاشقی

تاکید میکنم هیچ‌پسری بیکار نیست داداشیِ تو باشه احتمالا گزینه بعدشی😉😁

میدونه علاقه ای به رل زدن ندارم

میدونه علاقه ای به رل زدن ندارم

پس یه گرگ صبورِ😄😂

هیچ پسری بدون اینکه بهت نظر داشته باشه برات تایم‌نمیزاره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
رفاقت نه عشق و عاشقی

من باشم جواب سلام همچین آدمی رو هم نمیدم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
پس یه گرگ صبورِ😄😂 هیچ پسری بدون اینکه بهت نظر نداشته باشه برات تایم‌نمیزاره

دقیقاً منم مجازی یه رفیق پسر داشتم آخر سر میخواست باهام رل بزنه🥴😐🤦🏻‍♀️

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

دقیقاً منم مجازی یه رفیق پسر داشتم آخر سر میخواست باهام رل بزنه🥴😐🤦🏻‍♀️

خب همین دیگه .

اونم‌فکر‌میکنه تو به مرور زمان شل میشی‌ اوکی رو میدی