2777
2789
عنوان

نمیفهمم منظوری داشته یا نه +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قدیم گفتن

آبجی آبجی

داداش داداش

زدم کارش

شدم آقاش

تو که میدونی رل داره پس بکش بیرون گل من

زاپاس هیچ پسری نباش

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

این حرفا رو ول کن

خودت حالت بد نمیشه

با یکی رفیقی که دوس دختر دارع ؟

فک کنم همه حس بد گرفتن ...

ینی خودتم اگه‌رل بزنی مشکلی با رفیقه دختر رلت نداری ؟

نگو نداری

ک‌کسی باورش نمیشه

این حرفا رو ول کن خودت حالت بد نمیشه با یکی رفیقی که دوس دختر دارع ؟ فک کنم همه حس بد گرفتن .. ...

حققققق تا ابدددددددددددد

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
این حرفا رو ول کن خودت حالت بد نمیشه با یکی رفیقی که دوس دختر دارع ؟ فک کنم همه حس بد گرفتن .. ...

من خودم نه علاقه ای به طرف دارم نه اون به من رلشم خودم بهش معرفی کردم خودمم اگه یروزی رل بزنم نه مشکلی ندارم اگه بدونم رفاقتشون فقط در حد دوستیه

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

ازایناست ک تورو تو اب نمک گزاشته ک بااون بهم زد بیاد باتو  لاشیه😂

من قبل اون دخترم بودم زمانی که اون پسر با هیچ دختری نبود

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

منم به چشم یه دوست معمولی و سرگرمی نگاه نکنم بهش؟ یا کلا بیخیالش بشم؟

اگه دردسر و سردرگمی‌نمیخوای بیخیالش شو .

تهش هیچی‌نیست

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."