2777
2789

دوستم شهریور زنگ م زد راهنمایی گرفت 

دیگه قرار بود مهر شروع کنه 

شروع نکرد تا همین سه روز پیش و با ساعت مطالعه ی 3 ساعت 

دیگه منم همه سعیمو کردم باهاش جدی برخورد کردم به خودش بیاد و خودشو جمع و جور کنه 

ساعت مطالعش روز دوم شد 9 ساعت با 20 تا تست 

روز بعد 10ساعت با 45 تا تست 

امشب قرارمون بود به بالای 50تا برسه 

🥹❤️❤️خیلی براش خوشحالم برنامشم هر شب چک میکنم و اصلاح که اوکی باشه 

به نظرتون دیگه چه کاری میتونم کنم یا نکته ای هست بگید 

خیلی خوشحال شدم پیشرفت کرد تو این چند روز خداکنه یه رشته ی عالی قبول بشه خدا میدونه چقد خوشحال میشم برااااش

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

رتبه خودت چند شد؟

کلا هیچ جا نگفتم رتبمو چه سایت چه خارج از سایت ❤️همین که سهمیه نداشتم یعنی خوب بوده 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به سهمیه داشت الان من که حرف سهمیه نزدم:/درسته موفق باشی🤍

متوجهم ❤️فدات شم

به منم یه چیزی بگو

یازدهمم هی برا شروع کردن امروز فردا میکنم

برنامه درست ندارم‌‌، صبح که بلند میشم فقط در حد دو سه ساعت مفید میخونم

نمیدونم مثلا صبح که ساعت ۷ بلند شدم چطوری باید برنامه بچینم، چقدر تست بزنم و...

خیلی سردرگمم...

به منم یه چیزی بگویازدهمم هی برا شروع کردن امروز فردا میکنمبرنامه درست ندارم‌‌، صبح که بلند میشم فقط ...

باید پارت های یک ساعت و نیمه بچیبنی و درس بخونی هر روز حدودا سه درس بذار توی برنامت حتما فیزیک و ریاضی رو گردشی بذار مثلا اگر امروز فیزیک خوندی فردا ریاضی بخون و شیمی و زیست هر روز باشه تو برنامت 

اول باید دو سه روز همین پارت های 1:30 دقیقه ای رو بخونی ببینی چقد میتونی تست هات باید به بالای 50 برسه و تابستون به 100

سه ساعت خیلی کمه از فردا 5 ساعت بخون بین پارت هات استراحت 15 دقیقه ای بذار تا انرژیت حفظ بشه و هر روز حدود 20 دقیقه به ساعت مطالعت اضافه کن

منم دعوا کن😭

عزیزم همین رو بگم که هیچی بدتر از حسرت نیست

وقتی ببینی دوستات قبول شدن رشته های خوب ولی تو باید دوباره همین کتابا رو از اول بخونی 

همین کافیه که انگیزه بگیری به نظرم 

منم دعوا کن😭

هیچی بدتر از مرگ استعدادت جلوت نیست پس استعدادتو نکش

باید پارت های یک ساعت و نیمه بچیبنی و درس بخونی هر روز حدودا سه درس بذار توی برنامت حتما فیزیک و ریا ...

مرسی عزیزم❤

بنظرت الان برای شروع دیر نیست؟از الان بکوب بخونم رشته خوبی میارم؟

مرسی عزیزم❤بنظرت الان برای شروع دیر نیست؟از الان بکوب بخونم رشته خوبی میارم؟

اصلا دیر نیست 

خیلیا از دوازدهم شروع میکنن 

ولی وقتی یازدهم میخونی میفهمی چقدر رر نسبت به بقیه جلویی و قطعا دانشگاه بهتری قبول میشی گول اینو نخور که تایم داری 

طوری زمان میگذره که خودت باورت نمیشه و روز کنکور میزنی تو سرت اگر نخونی 

سوالاتی هست سر جلسه که اگر یک دقیقه بیشتر درس میخوندی میتونستی حل کنی  پس نذار این حسرت بیاد باهات