2777
2789
عنوان

نمیفهمم منظوری داشته یا نه +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 41 پست
پس یه گرگ صبورِ😄😂 هیچ پسری بدون اینکه بهت نظر داشته باشه برات تایم‌نمیزاره

دقیقا

من از خود پسرا پرسیدم تایید کردن

همم دیدم طرف نخ میده واقعا

تازه گفتن دخترا خودشون میدونن همچین چیزیو فقط خودشونو زدن به اون راه😐😂

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓
دقیقا من از خود پسرا پرسیدم تایید کردن همم دیدم طرف نخ میده واقعا تازه گفتن دخترا خودشون میدونن ه ...

همیشه خودتو بزن به اون راه ...

اگه رو بدی توهم میزنه دیگه جوابتو هم‌ نمیده😁

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یه گرگ صبورِ😄😂 هیچ پسری بدون اینکه بهت نظر داشته باشه برات تایم‌نمیزاره

نمیدونم ولی شناختی که من ازش دارم کسی نیست که با احساسات یتفر بازی کنه ولی رفتارش بعصی وقتا عجیب میشه

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

نمیدونم ولی شناختی که من ازش دارم کسی نیست که با احساسات یتفر بازی کنه ولی رفتارش بعصی وقتا عجیب میش ...

رفتارش عجیب نمیشه

داره نخُ میده

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

نمیدونم چرا فکر میکنی شناختیش...

تو هیچ وقت نمیتونی بفهمی تو ذهن طرفت چی داره میگذره

سرسنگین شو واکنشش رو ببین

رفتارش عجیب نمیشه داره نخُ میده

اوم شاید 

اونسری نمیدونم سر چی گفتم دوسندارم وقتی بیرونم کسی بهم زنگ بزنه گفت از این به بعد  من میزنم که عادت کنی 

و سر یه مثله دیگه ام از من دفاع کرد و گفت که چجوری انتظار دارین. از آبجی کوچیکه ام دفاع نکنم

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

نمیدونم چرا فکر میکنی شناختیش... تو هیچ وقت نمیتونی بفهمی تو ذهن طرفت چی داره میگذره سرسنگین شو وا ...

یه راهنمایی هم به من بده اشنا شدم با طرف نزدیک یکماهه گاهی چت میکنیم بیشتر اون زنک و پیام میده حالا دیروز ساعت ۵ بعد دوروز پیام دادم حالشو پرسیدم ساعت ۱۰ شب ج داد که فلان جا رفته گردش، منم تا امروز ساعت۱ ج ندادم بعدم ج دادم کفتم درس داشتم نیومدم سراغ گوشی همچنان خبری نیس ازش ، فازش چیه؟ چیکار کنم من؟ رل نیستیم البته،میخوام برم ببینمش تکلیف این رابطرو مشخص کنم ولی هی دیر ج میده و به تعویق میوفته

یه راهنمایی هم به من بده اشنا شدم با طرف نزدیک یکماهه گاهی چت میکنیم بیشتر اون زنک و پیام میده حالا ...

وقتی رل نیستید روش حساب باز نکن .

اگه رابطتتون جدی بود میتونستی این توقع رو داشته باشی

و یادت نره تا زمانی که هیچ رابطه ای بینتون نیست

جدیش نگیر و وابسته نشو که آسیب میبینی

وقتی رل نیستید روش حساب باز نکن . اگه رابطتتون جدی بود میتونستی این توقع رو داشته باشی و یادت نره ...

خب چیکار کنم تکلیفمو معلوم کنه؟ بهش گفتم هدفت چیه گفت باید به شناخت برسم بعد بگم ، دارم اذیت میشم ازین رفتاراش

خب چیکار کنم تکلیفمو معلوم کنه؟ بهش گفتم هدفت چیه گفت باید به شناخت برسم بعد بگم ، دارم اذیت میشم از ...

یعنی چی به شناخت برسم؟!

اصلا این آقا با چه انگیزه و قصدی با شما صحبت میکنه؟

اصلا تو رابطه نیستید

خودت تکلیفت رو مشخص کن

بگو اگه قصدت رابطه عاطفیِ بسم الله.

همیشه از دوستی شروع میشه تا بعد

متوجه نمیشم . یعنی شما الان برای این آقا چه‌کسی هستی؟

یعنی چی به شناخت برسم؟! اصلا این آقا با چه انگیزه و قصدی با شما صحبت میکنه؟ اصلا تو رابطه نیستید ...

خودمم همینو پرسیدم و نمیفهمم الان رلشم دوستشم چی ام؟ گفتم هدف از ملاقاتامون چیه؟ گفت باید به شناخت برسم بگم😐

خودمم همینو پرسیدم و نمیفهمم الان رلشم دوستشم چی ام؟ گفتم هدف از ملاقاتامون چیه؟ گفت باید به شناخت ب ...

😂😂

بگو من‌نیمکت ذخیره کسی‌نیستم .

ارزشی نداره .‌ردش کن‌بره