2777
2789

خانوما زودپز ازین تک دسته های زرشکی دارم چجوری باید داخلش غذا درست کنم مشکلم با بسته شدن درش هست باید چجوری ببندم

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحته. ولی بزن گوگل احتمالا ویدئوی بستن درب زودپز آپارات داشته باشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من از زودپز میترسم

زودپز عروسیمو‌ همون سالهای اول ازدواجم دادم واسه جهیزیه عروس

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

غذا رو تفت میدی اب میریزی وقتی سروع به قل کرد یر رو میذاری روش

به طوری که دسته سرش یه پر با دسته بدنه تفاوتش باهش بعد میپیچی تا بیاد رو هم و کیپ شه

چن دقیقه بعد سوت وسطش رو تست میکنی که صدا بده

وقتی صداش زیاد شد زیرشو کم میکنی

بعد که خاموش کردی صبر میکنی تا بادش کامل خالی شه و سوتش رو تکون میدی دیگه صدا نده. یه دایره هم رو دستش میاد بالا که تا بالا باشه سرش باز نمیشه. بادش ک خالی شد میده پایین و باز میسه

...

من از زودپز میترسمزودپز عروسیمو‌ همون سالهای اول ازدواجم دادم واسه جهیزیه عروس

واسه من که عصای دستمه😅

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
غذا رو تفت میدی اب میریزی وقتی سروع به قل کرد یر رو میذاری روشبه طوری که دسته سرش یه پر با دسته بدنه ...

عزیزم چجوری دستشو بیارم روهم دوتا مثلث هست اونا چیه؟

من دارم هیلی راخته همیشه خورشت یا ابگوشت تو اون میپزممامانت بگو یادت بده من الان چجوری بگم

میخام فردا درست کنم 

واسه من که عصای دستمه😅

اره خیلیا رو دیدم با زودپز کار میکنن 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...