2777
2789
عنوان

دلم گرفته. واقعا هرچی تلاش میکنم ازدواج کنم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 107 پست
همون بهتر نرفتی حالا ما بادوستامین گیریم همه با رلاشونن بدتر افسرده میشیم😂

😅😅😅 اینم هست

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازتوخوبی ،منک خواستگارم ندارم🥴🤣نمیدونم شاید چون گندمی تیرم🤣 البت از ازدواجم میترسم 

ببین ب من ثابت شده ک ازدواج اصلا ربطی ب رنگ پوست و زیبایی و اندام و اینا نداره ،بخدا جدی میگم

منم دقیقا تو همین حالتم ۲۵ سالمه

میرم اینستا میبینم همه رل دارن یکیو دارن ایقد دلم میگیره

میرم کافه تنهایی میرم ساحل 

میبینم دختر و پسر کنار هم عاشقونه نشستن 

خیلی دلم میگیره

من خیلی تو زندگیم شکست خوردم 

میرم اینستا میبینم همه رل دارن یکیو دارن ایقد دلم میگیره میرم کافه تنهایی میرم ساحل  میبینم د ...

اره منم تازه کات کردم اصلا غمه تو دلم ولی تو باز ۲۲سالته من ۲۵ لبه مرزم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
ببین ب من ثابت شده ک ازدواج اصلا ربطی ب رنگ پوست و زیبایی و اندام و اینا نداره ،بخدا جدی میگم

پس ب چی ربط داره؟ من ب شانس اعتقادی ندارم 

دوران کنکورم تو عروسی و مجالس محرم کلی خاسگار بود الان ک ۲۴سالمه هیچ بجز یکی ک خودم نخاستم  😂😐بقیه ام هممممش پیشنهاد دوستیه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

😅😅😅 اینم هست

چقد غلط املایی داشتم🫤

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من ک خیلی از شما بزرگترم چی بگم

و با یه پسر اشنا شدم عاشقش شدم با حرفای قشنگس

قصدش ازدواج بود اما الان میگه رفیقیم 

منم باهاش موندم و به خدا توکل کردم شاید با گذشت زمان بهم حس پیدا کرد 

برام دعا کنید تروخدا 

خیلی قلبم سوخته

باورت میشه ازین دخترای خیلیبی استغفرالله یکم قبافه ندار. ازینا ک تو مدرسه خیلی مذهبی بودن. بخدا با کلی سیبیل. سیاهههه .حذلا استوری گذاشته شوهرش شاسای بلند دار

تنهایی واقعا افسرده ام  دلم همدم میخواد

منم ۳۷ اینا هستم

ناراحتی ازین موضوع رو رفتار و شب و روز آدم خیلی اثر داره، من قبلا با هر بحثی و حرفی چشام پر اشک میشد، چون شدیدا دچار ضعف درونی شده بودم

همسر خوب خیلی خوبه، پر از هیجان و انرژی هست، کلا عاشقی و دوست داشتن یه چیز نابه، اما دلهره و ترس و ناراحتی و غصه خوردن دری رو باز نمیکنه، آدم‌فقط میتونه محکم باشه، کم نیاره و این نداشتن رو با چیزهای دیگه ای که باهاشون حس خوب داره جبران کنه

نگران نباش، بالاخره یه روز خوب میاد

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜