2777
2789
عنوان

کارنکردن شکم نوزاد دو ماهه

161 بازدید | 12 پست

کسی تجربه ای داره باید چیکار کرد؟ آیا این طبیعیه که ۳ الی ۴ روز شکم بچه کار نکنه؟؟آیا شیاف گلیسیرین ضرر داره ؟؟ چه راهکارهایی پیشنهاد میدین؟؟کی به روال طبیعی برمیگرده شکم کارکردن نوزاد؟؟

ممنون میشم پاسخ بدید...

فیلوس دم کنید بدید بخوره,

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ی هفته هم طبیعیه

شیر خودتو میخوره؟

کمی صابون بچه بزار داخل مقعدش 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
شکمش رو ماساژ دادی در جهت عقبه ساعت؟به خوراکیای خودت توجه کن بیشتر چون به شیرت بستگی داره یبوستش

ماساژ دادم تاثیری نداشته

علاوه بر شیر خودم شیرخشک کمکی هم بهش میدم

اینجا خوندم برای کارکردن شکم نوزاد شیرخشک ببلاک کامفورت خوبه خیلی ها گفته بودن الان چهار پنج روزه دارم بهش میدم ولی تغییری ایجاد نشده 

دیگه نمیدونم چیکار کنم

استاتر تا ۷روز طبیعیه اگه شیرخودتو میخوره  ولی آلو و زردآلو هلو خربزه و هندونه زیاد بخور بزار ...

شیرخشک هم کمکی بهش میدم

حتی شیرخشک کامفورت که برای کارکردن شکم نوزاد هست چهار پنج روزه دارم بهش میدم ولی اثری نداشته

شیرخشک کمکی هم میخوره

نان سنگینه اگر اینو میدی عوضش کن 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤