2777
2789
عنوان

چند سوال درمورد زایمان طبیعی

578 بازدید | 37 پست

سلام 

چندتا سوال دارم از دکترمم میپرسم اما الان خیلی کنجکاوم😅❤️

وقتی کیسه اب پاره میشه چقدر اب خارج میشه؟

بعد از پاره شدن کیسه اب چقدر وقت داریم خودمون رو به بیمارستان برسونیم؟ 

بعد از پاره شدن کیسه اب زایمان شروع میشه و بچه شروع میکنه به خارج شدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از پاره شدن کیسه اب س ساعتی طول کشید اومد...ی خانومم با پارگی کیسه اب اومد شب بود فرداش زایما ...

ممنونم عزیزم اخه فکر کردم بعد از پارگی کیسه اب باید سریعا بچه بیاد چون میوفته تو خشکی و خدایی نکرده خفه میشه

دقیق نمیدونم چقدر خارج میشه خب حجمش زیاده 

اگه خدایی نکرده کیسه آب پاره شد باید هرچی سریع تر خودتو برسونی بیمارستان 

من توی زایمانم دیگه آخراش کیسه آبمو با سر سوزن مخصوص پاره میکردن بعد کم کم بچه سرش میومد پایین تر و زایمان نزدیک تر میشد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ممنونم عزیزم اخه فکر کردم بعد از پارگی کیسه اب باید سریعا بچه بیاد چون میوفته تو خشکی و خدایی نکرده ...

نه همه اب خالی نمیشه کم کم خالی میشه گاهی هم چکه چکه میاد اون خانومه کم کم میومد برامن یهو ترکید دکترم خیس شد رفت دوش گرفت 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
دقیق نمیدونم چقدر خارج میشه خب حجمش زیاده  اگه خدایی نکرده کیسه آب پاره شد باید هرچی سریع تر خ ...

اره سوال منم همینه ممکنه بچه بیوفته توی خشکی بعد از پارگی کیسه اب و اتفاق بدی بیوفته؟؟باید فوری برم بیمارستان پس.تو راه چیزی نمیشه؟؟خیلی میترسم

نه همه اب خالی نمیشه کم کم خالی میشه گاهی هم چکه چکه میاد اون خانومه کم کم میومد برامن یهو ترکید دکت ...

خخخخ در حد یکی دو لیوانه اب یا یه پارچ؟یا بیشتر؟میترسم تو خونم بترکه کثیف کنه همه جارو🤣

اره سوال منم همینه ممکنه بچه بیوفته توی خشکی بعد از پارگی کیسه اب و اتفاق بدی بیوفته؟؟باید فوری برم ...

نه نگران نباش اگه توی خونه پاره شد سریع برو بیمارستان ولی اتفاقی نمیفته خیلی ها توی خونه کیسه آبشون پاره میشه چندین ساعت بعد زایمان میکنن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خخخخ در حد یکی دو لیوانه اب یا یه پارچ؟یا بیشتر؟میترسم تو خونم بترکه کثیف کنه همه جارو🤣

از ی پارچ بیشتر بود دکترم بیچاره ترکید تو صورتو لباسو خیسه خیس شد رفت دوش گرفت کلی خندید خودش من سنوهم ک میرفتم اب دور بچم همش میگفتن چقدر زیاده 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿