شیک_انبه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2122 عنوان چند سوال درمورد زایمان طبیعی 578 بازدید | 37 پست سلام چندتا سوال دارم از دکترمم میپرسم اما الان خیلی کنجکاوم😅❤️وقتی کیسه اب پاره میشه چقدر اب خارج میشه؟بعد از پاره شدن کیسه اب چقدر وقت داریم خودمون رو به بیمارستان برسونیم؟ بعد از پاره شدن کیسه اب زایمان شروع میشه و بچه شروع میکنه به خارج شدن؟ 1402/04/10 | 13:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pinar402 عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 3954 منم لایک کن بیام بخونم از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
نهال_خانووم عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 3944 من بعد از پاره شدن کیسه اب س ساعتی طول کشید اومد...ی خانومم با پارگی کیسه اب اومد شب بود فرداش زایمان کرد ....زیاده حجمش اب گرمه 🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
شیک_انبه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2122 من بعد از پاره شدن کیسه اب س ساعتی طول کشید اومد...ی خانومم با پارگی کیسه اب اومد شب بود فرداش زایما ... ممنونم عزیزم اخه فکر کردم بعد از پارگی کیسه اب باید سریعا بچه بیاد چون میوفته تو خشکی و خدایی نکرده خفه میشه
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 17288 دقیق نمیدونم چقدر خارج میشه خب حجمش زیاده اگه خدایی نکرده کیسه آب پاره شد باید هرچی سریع تر خودتو برسونی بیمارستان من توی زایمانم دیگه آخراش کیسه آبمو با سر سوزن مخصوص پاره میکردن بعد کم کم بچه سرش میومد پایین تر و زایمان نزدیک تر میشد دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
palto عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 2353 من طبیعی بودم اما درد نداشتم تو بیمارستان کیسمو پاره کردن مقدارشو نفهمیدم درحد یه لیوان شاید🤦♀️
نهال_خانووم عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 3944 ممنونم عزیزم اخه فکر کردم بعد از پارگی کیسه اب باید سریعا بچه بیاد چون میوفته تو خشکی و خدایی نکرده ... نه همه اب خالی نمیشه کم کم خالی میشه گاهی هم چکه چکه میاد اون خانومه کم کم میومد برامن یهو ترکید دکترم خیس شد رفت دوش گرفت 🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
mamiii_hosna عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 1800 سلام عزیزم بستگی ب میزان پارگی داره .کم کم خارج میشه اگ سوراخ باشه .۴ساعت .اگ آمپول فشار زده باشند و دهانه رحم باز بشه حالت زور ب آدم بیاد بله در غیر اینصورت نه
شیک_انبه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2122 دقیق نمیدونم چقدر خارج میشه خب حجمش زیاده اگه خدایی نکرده کیسه آب پاره شد باید هرچی سریع تر خ ... اره سوال منم همینه ممکنه بچه بیوفته توی خشکی بعد از پارگی کیسه اب و اتفاق بدی بیوفته؟؟باید فوری برم بیمارستان پس.تو راه چیزی نمیشه؟؟خیلی میترسم
شیک_انبه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2122 من طبیعی بودم اما درد نداشتم تو بیمارستان کیسمو پاره کردن مقدارشو نفهمیدم درحد یه لیوان شاید🤦♀️ بعد از ترکیدن کیسه اب دردت شروع شد؟چقدر بعد بچه دنیا اومد؟
شیک_انبه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2122 نه همه اب خالی نمیشه کم کم خالی میشه گاهی هم چکه چکه میاد اون خانومه کم کم میومد برامن یهو ترکید دکت ... خخخخ در حد یکی دو لیوانه اب یا یه پارچ؟یا بیشتر؟میترسم تو خونم بترکه کثیف کنه همه جارو🤣
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 17288 اره سوال منم همینه ممکنه بچه بیوفته توی خشکی بعد از پارگی کیسه اب و اتفاق بدی بیوفته؟؟باید فوری برم ... نه نگران نباش اگه توی خونه پاره شد سریع برو بیمارستان ولی اتفاقی نمیفته خیلی ها توی خونه کیسه آبشون پاره میشه چندین ساعت بعد زایمان میکنن دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
شیک_انبه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2122 نه نگران نباش اگه توی خونه پاره شد سریع برو بیمارستان ولی اتفاقی نمیفته خیلی ها توی خونه کیسه آبشون ... اوهوم باشه عزیزم ممنونم از راهنمایی هات😍❤️❤️
نهال_خانووم عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 3944 خخخخ در حد یکی دو لیوانه اب یا یه پارچ؟یا بیشتر؟میترسم تو خونم بترکه کثیف کنه همه جارو🤣 از ی پارچ بیشتر بود دکترم بیچاره ترکید تو صورتو لباسو خیسه خیس شد رفت دوش گرفت کلی خندید خودش من سنوهم ک میرفتم اب دور بچم همش میگفتن چقدر زیاده 🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
palto عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 2353 بعد از ترکیدن کیسه اب دردت شروع شد؟چقدر بعد بچه دنیا اومد؟ من قرص زیر زبونی دادن ۲دقیقه بعدش دردم شروع شد۲ظهر اولین درد۷ونیم شب زایمان