شیک_انبه مدیر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2122 عنوان چند سوال درمورد زایمان طبیعی | مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 37 پست سلام چندتا سوال دارم از دکترمم میپرسم اما الان خیلی کنجکاوم😅❤️وقتی کیسه اب پاره میشه چقدر اب خارج میشه؟بعد از پاره شدن کیسه اب چقدر وقت داریم خودمون رو به بیمارستان برسونیم؟ بعد از پاره شدن کیسه اب زایمان شروع میشه و بچه شروع میکنه به خارج شدن؟ 1402/04/10 | 13:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
400pompi94pompi عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 9962 ای بابا چقدر سخت گذشته بهت خدا کنه برای من ابنجور نباشه نه انشالله اینطور نیس،با روحیه و انرژی پیش برو اصلا استرس به خودت نده خیلیا اطرافیانم رفت راحت زایمان کردن
انتیگل عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2327 بشکنه دستش ک زد بهت عجب بی درکی بوده🥺🥺🥺 خیلی دکتربیرحمی بودپرستارادلشون برام میسوخت میگفتن بچس هنوز۱۸سالشه چجورزایمان کنه قرص زیرزبونی دادن دردم نگرفت بعدچندساعت باامپول فشاردردم گرفت باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
شیک_انبه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2122 خیلی دکتربیرحمی بودپرستارادلشون برام میسوخت میگفتن بچس هنوز۱۸سالشه چجورزایمان کنه قرص زیرزبونی دادن ... دکتر زد؟الهی بمیره اگر پرستار بود میگفتم نمیفهمه دردتوداما دکتر دقیقا میدونه تو چقدر درد داشتی خدا نصیب نکنه ادم نفهم🥲
انتیگل عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2327 دکتر زد؟الهی بمیره اگر پرستار بود میگفتم نمیفهمه دردتوداما دکتر دقیقا میدونه تو چقدر درد داشتی ... خیلی بی درک بودتخت کناریم ی زن روستایی بودسوادم نداشت ازساعت یازده صبح اومده بودن معاینش کنن کیسه ابش ترمیده بوددردمیکشیدتاچهارصبح روزبعدبچش افتاده بودتوخشکی دهانه رحمشم بازنمیشددکترم اجازه سزارین بهش نمیداداخربچش توشکمش مردب زورداروبرش گردوندن داروهاانقدقوی بودن تشنج کردمن گفتم ب پرستاراگفتن توسرت ب کارخودت باشع اخرم بچه من ب دنیااومدفرستادنم بخش نمیدونم اون بیچاره اخرش چیشد باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
شیک_انبه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2122 خیلی بی درک بودتخت کناریم ی زن روستایی بودسوادم نداشت ازساعت یازده صبح اومده بودن معاینش کنن کیسه اب ... اونجا بیمارستان بوده یا سلاخ خانه؟؟؟
انتیگل عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2327 اونجا بیمارستان بوده یا سلاخ خانه؟؟؟ بیمارستان دولتی باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
شیک_انبه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2122 بیمارستان دولتی ای بابا چقدر وحشتناک حتما برای زایمان بیمارستان خصوصی میرم
انتیگل عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2327 ای بابا چقدر وحشتناک حتما برای زایمان بیمارستان خصوصی میرم کدوم شهری.؟ باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛