2777
2789
عنوان

چند سوال درمورد زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 37 پست
بشکنه دستش ک زد بهت عجب بی درکی بوده🥺🥺🥺

خیلی دکتربیرحمی بودپرستارادلشون برام میسوخت میگفتن بچس هنوز۱۸سالشه چجورزایمان کنه قرص زیرزبونی دادن دردم نگرفت بعدچندساعت باامپول فشاردردم گرفت 

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دکتربیرحمی بودپرستارادلشون برام میسوخت میگفتن بچس هنوز۱۸سالشه چجورزایمان کنه قرص زیرزبونی دادن ...

دکتر زد؟الهی بمیره اگر پرستار بود میگفتم نمیفهمه دردتوداما دکتر دقیقا میدونه تو چقدر درد داشتی 

خدا نصیب نکنه ادم نفهم🥲

دکتر زد؟الهی بمیره اگر پرستار بود میگفتم نمیفهمه دردتوداما دکتر دقیقا میدونه تو چقدر درد داشتی  ...

خیلی بی درک بودتخت کناریم ی زن روستایی بودسوادم نداشت ازساعت یازده صبح اومده بودن معاینش کنن کیسه ابش ترمیده بوددردمیکشیدتاچهارصبح روزبعدبچش افتاده بودتوخشکی دهانه رحمشم بازنمیشددکترم اجازه سزارین بهش نمیداداخربچش توشکمش مردب زورداروبرش گردوندن داروهاانقدقوی بودن تشنج کردمن گفتم ب پرستاراگفتن توسرت ب کارخودت باشع اخرم بچه من ب دنیااومدفرستادنم بخش نمیدونم اون بیچاره اخرش چیشد

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
ای بابا چقدر وحشتناک  حتما برای زایمان بیمارستان خصوصی میرم

کدوم شهری.؟