2777
2789

هر کی با برنامه ی خودش 

از ساعت ۱۲ و ۴۵ تا ۴  

هر طرف نگاه میکنم داغونه مخصوصا آشپزخونه  

همسرم و پسرم رفتن خونه ی مادرشوهرم. من موندم خونه مثلا خونه رو تمیز کتم  فعلا که هنوز لمیدم 😅 

حموم و سرویس فرنگی و روشویی  رو حسابی با من بشورم  خیلی داغون شده  فکر کنم ۱ ساعتی کار داشته باشه  

گاز و کنار گاز تمیز بشه  نگم داغووون 

ظرفا شسته بشه  (خونمون طلسم ظرف نشستست ) با دست 

ماشین ظرف شویی رو بزنم 

میز نهار خوری مرتب و شیشه شور زده بشه 

پذیرایی مرتب بشه  

سفره ی صبحانه جمع بشه 

اتاق پسرم مرتب بشه 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

حموم برم 

نماز

لباس خشک ها تا زده بشه 

اها 🐸🐸🐸 یخچال رو دستمال کشی کنم تو قفسه هاشو و دوباره بچینم 

میوه ها رو بشورم و خشک کنم بزارم دوباره یخچال

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ابن یادم رفت 

بالکن جارو و دستمال و مرتب بشه 

هر کی دوست داشت باهام همراه بشه 

سر اخرم عکس و قبل و بعد می زارم از بعضی قسمتا ساعت ۴ میام میزارم 

اینم بگم بعدش بر میدارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک تمیز کردم زود زود غذا پختم گذاشتم واس شوهرم ک برم خونه بابام ی امروز خوشحال باشم شوهرم گندزد ب ...

رها کن 

بهش فکر نکن 

می دونم سخته ولی خودتو مشغول کن که فکر نکنی 

بعد دوساعت پسرمو خوابوندم که مثلا خونه تمیز کنم ولی دیدم اصلا انرژی ندارم حتی ناهارم نمیتونم درست کنم زنگ زدم به مامانم و خودم ناهار خونشون دعوت کردممم😂😂

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

رها کن بهش فکر نکن می دونم سخته ولی خودتو مشغول کن که فکر نکنی

اره مهم نیست ..دیشب کباب داشتیم ظهری گوشت چرخی با سیب زمسن درست کردم گفتم غذا واست گذاشتم با طعنه گفت زحمت کشیدی ..منم گفتم دیر نشده میام بزنجواست درست میکنم دیگ چیزی نگفت ..کلا انگار زورش میاد حالم بد کرد

منم میام ولی خیلی داغونم چ خونه چ وضعیت کمرم

کارایی که به کمر مربوط نیست انجام بده 

منم فیبرومیالزثژیا دارم  همه جام درد میکیره مخصوقا کمرم داغووونه  با درد کار می کنم 

ولی می دونی این کار خودمونه  اول آخر 

اره مهم نیست ..دیشب کباب داشتیم ظهری گوشت چرخی با سیب زمسن درست کردم گفتم غذا واست گذاشتم با طعنه گف ...

رو بهش دادی خواهر   من بودم میزاشتم فریزر می گفتم زحمت بکش تخم مرغ درست کن بخور 

من دیروز با یکی از عزیزان اینجا اینکارو کردیم

عالی بود

سر ۴ساعت همه کارامو کردم

روحیه ام عالی شد

الانم فقط یه آشپزخونه بعد ناهار صبونه نیاز به نظافت داره

و اتو کشی باید بکنم

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️