2777
2789
عنوان

چند سوال درمورد زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 37 پست
ممنونم عزیزم اخه فکر کردم بعد از پارگی کیسه اب باید سریعا بچه بیاد چون میوفته تو خشکی و خدایی نکرده ...

ن ی خانومی بودیازده صبح کیسش ترکیده بودشیش صبح روزبعدزایمان کردالبته بایدتحت نظرباشی این بیچاره رحمش بازنمیشدبایدسزارینش میکردن ولی نمیبردن براسزارین انقددردمیکشید

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
ممنونم عزیزم اخه فکر کردم بعد از پارگی کیسه اب باید سریعا بچه بیاد چون میوفته تو خشکی و خدایی نکرده ...

من کیسه ابم نمیترکیددکتراوپرستاراب زورترکوندنش اخری چنگ زدترکیدخیلی لحظه دردناکی بودکمرمواوردم بالاازشدت دردیکی زدرورونم گفت تکون نخور😞

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سوراخ بشه قطره قطره ولی اگه پاره بشه زیاد 

تقریبا دو ساعت ولی به خاطر اینکه امکان وارد شدن عفونت وله خشکی افتادن بچه هست سریع برید بهتره 

بستگی داره من ۱۰صبح پاره شد ۹شب دنیا اومد

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره سوال منم همینه ممکنه بچه بیوفته توی خشکی بعد از پارگی کیسه اب و اتفاق بدی بیوفته؟؟باید فوری برم ...

کیسه ابم سوراخ شد یا پاره شد نمبدونم کم کم اب میومد ولی از صب ساعت ۷تا۱۲ و۴۵ که بچه بدنیا اومدحدود۳،۴ساعت اخرا دردکشیدم بچمم وقتی اومد ییاه شده بود ونفسش تند بود

کیسه ابم سوراخ شد یا پاره شد نمبدونم کم کم اب میومد ولی از صب ساعت ۷تا۱۲ و۴۵ که بچه بدنیا اومدحدود۳، ...

پس ۵ساعت بوده دردات خیلیم عالی

بعد از زایمانم قسمت رحم و واژن و بخیه ها درد دارن؟

وای چقدر طولانی،این درد شدتش چقدره؟؟قابل تحمله یا خیلی دردناکه؟؟ بعد از زایمانم درد داشتی ؟

کلا زایمان طبیعی هرکس متفاوت من زنداداشم میگه در عرض دوساعت با درد خیلی کم زایمان کردم ،مال من افتضاح بود بچه بالا اصلا پایین نمیومد بعد زایمان درد بخیه هام خیلی اذیت میکرد

پس ۵ساعت بوده دردات خیلیم عالی بعد از زایمانم قسمت رحم و واژن و بخیه ها درد دارن؟

تا یه مدت اره یادم نیست ازهمون۷ که دیدم کیسه اب پاره شده درد نداشتم حدود۹ و۱۰ دردام شروع شد نمیدونم درد طبیعی بود با امپول

قدت بلنده؟لگنت خوبه برای زایمان؟شیاف گل مغربی استفاده نکردی؟

نه قدم ۱۵۵،بخاطر اینکه غلظت خونم خیلی کم نتونستن سزارین کنن چون بخیه هام جوش نمیخوردن،حتی زایمان اولم یه ماه بعد زایمان بخیه هام باز شدن بعدش باز ۱سال و نیم باز بخیه هام باز شدن