الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره سوال منم همینه ممکنه بچه بیوفته توی خشکی بعد از پارگی کیسه اب و اتفاق بدی بیوفته؟؟باید فوری برم ...
کیسه ابم سوراخ شد یا پاره شد نمبدونم کم کم اب میومد ولی از صب ساعت ۷تا۱۲ و۴۵ که بچه بدنیا اومدحدود۳،۴ساعت اخرا دردکشیدم بچمم وقتی اومد ییاه شده بود ونفسش تند بود
وای چقدر طولانی،این درد شدتش چقدره؟؟قابل تحمله یا خیلی دردناکه؟؟ بعد از زایمانم درد داشتی ؟
کلا زایمان طبیعی هرکس متفاوت من زنداداشم میگه در عرض دوساعت با درد خیلی کم زایمان کردم ،مال من افتضاح بود بچه بالا اصلا پایین نمیومد بعد زایمان درد بخیه هام خیلی اذیت میکرد
قدت بلنده؟لگنت خوبه برای زایمان؟شیاف گل مغربی استفاده نکردی؟
نه قدم ۱۵۵،بخاطر اینکه غلظت خونم خیلی کم نتونستن سزارین کنن چون بخیه هام جوش نمیخوردن،حتی زایمان اولم یه ماه بعد زایمان بخیه هام باز شدن بعدش باز ۱سال و نیم باز بخیه هام باز شدن