2777
2789
عنوان

آقا بیاین بگین من مهرم باید چیکار بکنم پدر پسر حق داره یا ن😡

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 65 پست
مدتی قبل یه پسری اومد مشاوره خانواده.  هفده بار خانومش و خانوادش ازش شکایت کرده بودن. سر مه ...

پس بنظرت چیکار بکنیم؟

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردی که نداشته باشه و ذات بد داشته باشه یه سکه هم نمیده چه برسه ۱۱۴ تا  به نظرم بجای مهریه سنگ ...

عزیزم پس کامنت منو ندیدی 

خب 

بگو باشه ۱۴ تا سکه خونه یا زمین با حقوق کامل

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خوشبختی رو تضمین نمیکنه ولی اگه پسر غلط اضافه کرد ماهم باحق قانونینیمون میتونیم حالشوجابیاریم

من به شخصه دوس ندارم کسیو به ترس و اجبار و زور و ترس مهریه تو زندگیم نگه دارم و حالمو بد کنم

هرکسی نظری داره قرار نیست همه با هم هم نظر بشن من خودم دوس ندارم به ترس مهریه. تو زندکیم بمونه. خودمم بفهمم. داره غلط اضافه میکنه ولی با مهریه بترسونم بشین سر جاش

به چه دردم میخوره؟ 

اون زندگی ب درد هیچ میخوره

تو ک میخای واس ترسوندن ازدواج کنی 

اونی ک میخاد تو زندگی غلط اضافه بکنه

و تو فک میکنی با مهریه میتونی بترسونیش

به هیچچچچچ مقام عقلی نرسیدیمچن ک بخاین ازدواج کنید همین تفکراس امار طلاقو رسوندن به حد مرزش

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم
ما خودمون داریم به خودمون تقلید میکنیم این چیزا رپ نمیگم نگیره هروقت من نگرفتم میتونم ب بقیه بگم نکی ...

آره ولی ما بهمون بر خورد ک اول نظر خودشون گفتن

گفتیم میگن ن مهر ۱۴ تا تازه هیچی حقی هم نمیدیم جهیزیه هرچی گرفتین ما مشکلی نداریم

ای خدا 

بخدا قبول کنی اشتباه هس 

اگر حقتو داد اوکی 

نداد ول کن

مردی که نداشته باشه و ذات بد داشته باشه یه سکه هم نمیده چه برسه ۱۱۴ تا  به نظرم بجای مهریه سنگ ...

من گفتم سکه نمیخوام ب جاش ی خونه یا زمین بزن ب اسمم قبول نمیکنه 

اونو قانون گفته درشروط ضمن عقد بعدم حضرت اقا اجبار نکردن،گفتن اسلام دین ساده زیستی هست و چه بهتر که ...

حرفتون قشنگ بود

😂کی میگ نگیر؟همه میگن حقتو بگیر  اما طرف مقابل باید بده ..... نگفته تصمیم نگیر چرا خب خانواد ...

عزیزم بیخیال بحث کردن چه فایده ای داره شما یه نظر دیگ داری من یه نظر دیگ‌

قرار نیست تفکراتمونو تو سررر هم فشار بدیم ک هم تفکر و هم نظر بشیم 

روز خوش

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم
پس بنظرت چیکار بکنیم؟

راستشو بخوای این چیزا نمیتونه تضمین کنه خوشبخت خواهی بود یا نه، فقط خدایی ناکرده جبران یه ذره خسارت مالی هست.

مهریه شما با این قیمتای سکه اینجوری میشه چند میلیارد ... یه مقدار معقول باشه. که اونام بتونن. مثلا مقدار معینی طلا، یا نهاااایتا دو دانگ زمین‌. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

مهم عشق نیست خریت نکن بچه ای منم گفتم مهم عشقه ولی الان میگم گوه خوردم به واضح😐 چون تیکه خای بق ...

لابراتوری کار میکنه بالا میره اون مشکلی نیست یکم بگذره حقوقش بالا تر میره مطب میزنه

من به شخصه دوس ندارم کسیو به ترس و اجبار و زور و ترس مهریه تو زندگیم نگه دارم و حالمو بد کنم هرک ...

عزیزم ادمع 

یحوری حرف میزنی یکی ندونه فکر میکنه همه دخترا مریم مقدسن.. ..همه پسرا هم عیسی مسیح

هر کی ممکنه اشتباه کنه ،اگر باشه با همون اشتباه  طلاق و فلان .....

بعدشم فامیل ما یهو خیانت ،یهو تصمیم کرف با یکی دیگ ازدواج کنه 

زن اولی طلاق داد دوم رو گرفت 

زن اولی مهریش رو گذاشت اجرا خونه و ماشین و موتور رو برداشت....

الان برای خودش زندگی جدی شروع کرده ،

پس نگو.اگ بخوان گوش بدن ب حضرت اقا باید به خیلی چیزاشم گوش کنن ن فقط مهریه.

ن فقط چیزایی ک ب سودشون هست رو گوش میدن

عزیزم بیخیال بحث کردن چه فایده ای داره شما یه نظر دیگ داری من یه نظر دیگ‌ قرار نیست تفکراتمونو ت ...

نه قرار تفکرمونو تو سر هم فشار بدیم 

نه قرار هم نظر شیم 

فقط تبادل نظر هس