2777
2789
عنوان

آقا بیاین بگین من مهرم باید چیکار بکنم پدر پسر حق داره یا ن😡

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 65 پست
با فهمیدن سن من چی به شما میرسه گلم؟ شما سنتون کمه صد در صد که اصلا نمیتونین جمله بندیتونو طبق ح ...

راسش خیلی حرفاتون ضد و نقیضه وگرنه نمیخواستم جسارت کنم🙏شایدم جمله بندیم خوب نبوده و مفهوم منتقل نشده

نه میدونی اتفاقا مذهبیم فقط سعی میکنم منطقی فکر کنم تا فانتزی 

خب دیگه ممکنه برای هرکسی اتفاق بیفته چیه پس تو قران گفته انسان جایزالخطاست مهم توبه و برگشتنشه،به هر حال که بحث خیانت نیس بحث طلاق و حداشدنه ،درسته باید مسئولیت رو قبول کنه ولی ....

اشنا ما بعد ۲۰ و خورده ای زندگی مشترک بدلیل عدم تفاهم جداشدن 

با هم اوکین فقط زن و شوهر نیستن ....مهریه هم نگرفت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو قانون گفته درشروط ضمن عقد بعدم حضرت اقا اجبار نکردن،گفتن اسلام دین ساده زیستی هست و چه بهتر که ...

اهان اون قانونی شده و هیچکس دخلو تصرفی نداره بما ک رسید ساده زیستی باید رعایت شه

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺
من به شخصه دوس ندارم کسیو به ترس و اجبار و زور و ترس مهریه تو زندگیم نگه دارم و حالمو بد کنم هرک ...

ببین عزیزم وقتی دخترا هیچ حقی در زندگی مشترک ندارن پس همین حق مسخره مهریه رو باید سفت بچسبن تو زندگی هزار جور بالا پایینی هست اولش میان خاستگاری فک میکنی بچه پیغمبر بعداها ک خودشونشون داد و خواست بزور طلاقت نده یا بده توام یه صلاحی داشته باشی

اهان اون قانونی شده و هیچکس دخلو تصرفی نداره بما ک رسید ساده زیستی باید رعایت شه

شما نباش برو هزارو سیصدو اندی سکه مهریه بزن ببینم کی حاضرمیشه مهرت کنه و کی حاضر میشه بده🤣🤣

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
شما نباش برو هزارو سیصدو اندی سکه مهریه بزن ببینم کی حاضرمیشه مهرت کنه و کی حاضر میشه بده🤣🤣

هزارتا ک نه ولی خب معقولش صدتا کمتر نباشه درقبال اینهمه ناحقی ک به زن میشه