2777
2789

ما ۴نفریم البته یکیش ۱۷ماهشه..ماهی ۸الی۹کیلو زیادم درس نمیکنم نمیدونم چرا اینقد زود تموم میشه برنج محلی میخوریم هیجوقت دانه بلند هندی پاکستانی نخوردم ..دوکیسه برنج هندی گیرم اومد واقعا خوب نیستن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه محلی میخوری هندی اینا رو عادت نداری خوردنش برات سخته انگار تو گلو آدم گیر میکنه من که نمیتونم

برنج نیمدانه بخری بنظرم بهتره

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

چهار نفر ماهی ده کیلو برنج ایرانی 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

عنبربو ماهی شاید دو کیلو . کلا سالی بیست کیلو بیشتر مصرف نداریم

چرااینقد کم ماهم عنبربو ۴ نفریم البته دختر کوچولوم یه سالشه ولی مادرشوهر ناهارش باماست ماهی یه گونی اگرم مهمون یکی دوبار بیاد بیست روز میمونه ۱۰ کیلو

🤎انسان باشیم🤎
چرااینقد کم ماهم عنبربو ۴ نفریم البته دختر کوچولوم یه سالشه ولی مادرشوهر ناهارش باماست ماهی یه گونی ...

ما دو نفر هستیم که خیلی برنج دوست نداریم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی