2777
2789
عنوان

آقا بیاین بگین من مهرم باید چیکار بکنم پدر پسر حق داره یا ن😡

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 65 پست
اما تو این شرایطی که تمام حقوق برای اقایون هس خانم هم باید مواظب حقش باشع

ما خودمون داریم به خودمون تقلید میکنیم این چیزا رپ نمیگم نگیره هروقت من نگرفتم میتونم ب بقیه بگم نکیر ولی چرا میگن پدر داماد خچحق نداره تصمیم بگیره موندم....

مگه پدر نسست

بعد. ب نظرم مهریه یکی باشه یا هزار تا خوشبختی ادمو تضمین نمیکنه 

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردی که نداشته باشه و ذات بد داشته باشه یه سکه هم نمیده چه برسه ۱۱۴ تا 

به نظرم بجای مهریه سنگین چیزای دیگه بخوان بهتره

مثل خونه زمین حق برابر با مردان و ....

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......
حضرت اقا درمورد حق طلاق، حضانت، خروج از کشور، حق مسکن، حق اشتغال و... چیزی نفرمودن؟ 

اونو قانون گفته درشروط ضمن عقد بعدم حضرت اقا اجبار نکردن،گفتن اسلام دین ساده زیستی هست و چه بهتر که از ابتدای زندگی ساده و اسون گرفته بشه

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
پسرع میگ ی چیز بین ۲۵ تا ۵۰ ولی من میگم ۸۲ چون سال تولدمه خلاصه پدر مادرم هم میگن پسر ماهی ۴ میلیون ...

مهم عشق نیست خریت نکن بچه ای منم گفتم مهم عشقه ولی الان میگم گوه خوردم به واضح😐

چون تیکه خای بقیه

اذیتای خودمون دردسرا. ناراحتیا دعوا ها بحثا. مهممم خونس. ماشینم نداشت نداشت ولی حقیق ۴تومننن؟ خیلی کم نیست؟

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم
خب  بگو باشه ۱۴ تا سکه خونه یا زمین با حقوق کامل

گفتیم میگن ن مهر ۱۴ تا تازه هیچی حقی هم نمیدیم جهیزیه هرچی گرفتین ما مشکلی نداریم

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
ما خودمون داریم به خودمون تقلید میکنیم این چیزا رپ نمیگم نگیره هروقت من نگرفتم میتونم ب بقیه بگم نکی ...

خوشبختی رو تضمین نمیکنه ولی اگه پسر غلط اضافه کرد ماهم باحق قانونینیمون میتونیم حالشوجابیاریم

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺
حضرت اقا درمورد حق طلاق، حضانت، خروج از کشور، حق مسکن، حق اشتغال و... چیزی نفرمودن؟ 

منظورم آقا خامنه ای هستش تاپیک قبلم اینطور گفتم تعطیل کردن

بشین سرجات، شوهر برای چیته، هیچی هم که نداره 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
ما خودمون داریم به خودمون تقلید میکنیم این چیزا رپ نمیگم نگیره هروقت من نگرفتم میتونم ب بقیه بگم نکی ...

😂کی میگ نگیر؟همه میگن حقتو بگیر 

اما طرف مقابل باید بده .....

نگفته تصمیم نگیر چرا خب خانواده پسر که شامل پدر هم میشه باید نظر بدن 

میگه باید احترام میزاشت اول نظر مارو میپورسید

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

درسته ،بعدشم حداقل این حق ک دارم