2777
2789
عنوان

تا چن سالگی میتونم بغلش کنم 😕

291 بازدید | 14 پست

دوستم یه پسرداره که ۴.۵ سالشه

خیلی دوسش دارم اونم عاشقمه

ولی همیشه به خودم میگم حیف که بزرگ شه دیگه نتونم بغلش کنم

از نوزادی بغلش میکردم اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چند سالگی چیه؟! مثلا توقع داری بگن تا ۱۵ سالگی ، بعد تا ۱۴ سال و ۳۶۴ روز بغلش کنی و از فرداش قطعش کنی؟! یا حتی روز آخر بگی بیشتر بغلش کنم؟!☺️ نه اینجوری درست نیست.

یه عده هم ممکنه بگن تو به جای مادرشی تا آخر عمر می‌تونی بغلش کنی! اینا یا بچه‌ان ! یا اصلا تو باغ نیستن و خبر ندارن چه خبره! یا نمی‌دونم چی تو سرشون میگذره!!!

به نظر من بهتره به مرور بغل کردنشو کم و کمتر کنی ، حالا چهار پنج سالگی مهم نیست ، اما از هفت سالگی هر بار که اونو می‌بینی کمتر بغلش کن و کم‌کم حتی مث بزرگترها باهاش روبوسی کن و بگو ماشاالله داری بزرگ میشی! کم‌کم تموم میشه و الا حتی برای اون بچه خوب نیست که اگه سنش بیشتر از ده سال باشه بغلش کنی.

به قیافه نیست ، به اخلاقم نیست ، معلوم نیست به چیه!
الان اخه به لطف اینترنت همه خیلی زودتر از سن بلوغ با همه چی اشنا میشن

بستگی ب طرفش هم داره ک ب چ چشمی بهت نگاه کنه اگ دیدی چشمش هرزنمیپره ک اشکالی نداره

مثل این صداخفه کن ها میمونه ک میزارن سرهفت تیر....خیانت رومیگم..بیصدامیکشتت..❤️‍🩹
الان اخه به لطف اینترنت همه خیلی زودتر از سن بلوغ با همه چی اشنا میشن

من می‌خواستم این چیزا رو بگم اما گفتم خوب نیست ، الان دارم می‌بینم شما از منم بهتر می‌دونی ☺️. آفرین به شما. بله حتی بلوغ زودرس نتیجه همین اینترنت و اطلاع از مسائل بزرگترهاس!

بعضی وقتا فکر می‌کنم می‌بینم ماها چقدر خوب بودیم. 

به قیافه نیست ، به اخلاقم نیست ، معلوم نیست به چیه!
من می‌خواستم این چیزا رو بگم اما گفتم خوب نیست ، الان دارم می‌بینم شما از منم بهتر می‌دونی ☺️. آفرین ...

الان متوجه شدم که اقا هستین

نه اتفاقا بدتر از نسل شما وجود نداره

شب خوش