2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 56 پست

نمیخوام ناامیدت کنم ،ولی تجربه ثابت کرده وقتی به کسی میگی فلان کارو انجام نده طرف مصمم تر میشه 

مخصوصاً راجع به آقایون 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله یه دختر

عزیزم راه های زیادی هست که باید بری تا زندگی خودتو و دخترت رو نجات بدی و اگه خدایی نکرده درست نشد زودتر زندگی تو جدا کتی ازش ولی نا امید نباش خیلی هام ترک کردم و زندگی سالمی دارن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
غصه نخور عزیزم واقعیتش اینه که نمیتونی کمکی بکنی بهش. چون کسی که معتاد میشه کل عملکرد مغزش دست مواد ...

نمیتونم خیلی عصبی میشم داغون میشم بهم میریزم وقتی میره سمتش اصلا یه حالی میشم

عزیزم راه های زیادی هست که باید بری تا زندگی خودتو و دخترت رو نجات بدی و اگه خدایی نکرده درست نشد زو ...

امید به خدا انشاالله که ادامه نده نشه هر روز هم ن ماهی یبار یا هفته یبار بیشتز نشه 

آخی که نمیشه هیچ کاری کنم مگه خودش بخواد😭😭

اون که حتما باید یه کاری بکنی عزیزم مگه میشه بشینی  نابودی زندگیت رو ببینی ........ولی منظورم اینه که کار اشتباه انجام ندی که شرایطتت بدتر نشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نمیتونم خیلی عصبی میشم داغون میشم بهم میریزم وقتی میره سمتش اصلا یه حالی میشم

خودت برو پیش مشاور. مراقب روح و روان خودت باش. شاید نتونی برا شوهرت کاری کنی اما میتونی از الان شروع کنی به سلامت جسم و روان خودت برسی. 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
امید به خدا انشاالله که ادامه نده نشه هر روز هم ن ماهی یبار یا هفته یبار بیشتز نشه 

امیدوارم عزیزم به حق فاطمه زهرا زندگیت از این مشکل نجات پیدا کنه