2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 56 پست
تریاک گرونه نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی شوهرمنم تریاک بود دید خیلی گرونه رفت سراغ صنعتی   &nbs ...

وای وای یا خدا اگه اونطوری بشه که زبونم لال 

من‌اصلا نمیتونم تحملش کنم

همینجوری هم شاید ماهی یبار میرفت من حالم داغون میشه کلا بهم میریزم نمیتونم تحمل کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درآمدش خوبه؟ 

خودت شاغلی

دوستمون راست میگه هرکسی از هزینه های اعتیاد به تریاک بر نمیاد

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
چطوری آخه عصر یکی از دوستاش زنگ زد که این کاره هستش مثل برق و باد رفت با اینکه قرار بود با هم بریم ب ...

با زن همون دوستش تماس بگیر وبهش بگو شوهرش داره زندگیتون رونابود میکنه هرچند زنش نمیتونه کاری بکنه خودت گوشی شوهرتو جواب بده وبه دوستاش خیلی تند وحدی بگو دور و بر شوهرت نگردند اگه شوهرت جدی بودن تو رو ببینه مجبور میشه دور دوستای نابابش خط بکشه فقط کوتاه نیا 

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔
درآمدش متغیر بین ۳۰ تومن تا ۵۰ تومن ولی کاش میتونستم جلوش رو بگیرم

پس پولش رو داره 

تو راه بدی رفته اما همینکه دستش بازه خوبه سراغ چیزای دیگه نمیره

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
نمیدونم هرچی باهاش صحبت میکنم میگه خیالت راحت معتاد نمیشم تفریحی هستش ولی میدونم که داره معتاد میشه& ...

بله بخواد یا نخواد معتاد میشه و بعد از تریاک هم نوبت چیزای دیگه است بچه هم دارین عزیزم؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
با زن همون دوستش تماس بگیر وبهش بگو شوهرش داره زندگیتون رونابود میکنه هرچند زنش نمیتونه کاری بکنه خو ...

عزیزم این راهکارت خوبه ولی گاهی اوقات همون دوستاش که بهشون تند شدی یا مثلا توهینی کردی شوهرشو بیشتر تشویق میکنن به ادامه این راه و خراب کردن و طلاق دادن زنش دیدم که میگم متاسفانه  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خیلی غصه میخورم نمیدونم چکار کنم😭

غصه نخور عزیزم واقعیتش اینه که نمیتونی کمکی بکنی بهش.

چون کسی که معتاد میشه کل عملکرد مغزش دست مواد میره.

مگه اینکه خودش از وضعیت خودش بدش بیاد که چون پول داره شاید سخت بشه گفت که به این حالت بیفته

تو بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که حواست به سلامت خودت و بچه ت باشه