2777
2789
عنوان

اعصابم خرده آخه چرا

108 بازدید | 19 پست

با یه پسر آشنا شده بودم هر دو بالای سی هستیم و پسره آدم پخته ایه

الان خیلی ناراحتم، اوایل استوریامو لایک میکرد یا لایکم نمیکرد ریپلای میکرد ، ولی اون استوری که میگذاشت اگه موضوع علمی بود و جالب بود من لایک میکردم ولی عکسای خودش رو که میذاشت یه دونه هم لایک هم نکردم تو این سه چهار ماه،

آخرین بار از یه طبیعیتر عکس گذاشت ریپلای زدم 😍

سین کرد حواب نداد و پنج شش روزه تو دایرکت برام چیزی نفرستاده

چرا یهو اینطوری شد ، حتی دیروز استوریمو سینم نکرد

الان انقدر ناراحت بودم میخواستم آنفالو کنم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما وارد رابطه شده

خیلی بهم برخورد ناراحتم

خوبه من زیاد تحویلش نگرفتم

آنفالو نکنم همینجوری زندکی عادی کنم و استوریامو بذارم شاید سین کرد دید حالم بدون حضور اونم خوبه

شاید جایی دستش بنده

آره میدونم این روزا خیلی سزش شلوغه ، ولی دیدم دیروز چند تا پست لایک کرده ولی استوری منو باز نکرده

میدونم به عمد این کارو کرده ، یعنی منو نادیده میگیره

خیلی بهم برخورد ناراحتم خوبه من زیاد تحویلش نگرفتمآنفالو نکنم همینجوری زندکی عادی کنم و استوریامو ب ...

خول عزیزم چیزی که بینتون نبوده در حد یه لایک و ریپلای استوری بوده ن؟

خول عزیزم چیزی که بینتون نبوده در حد یه لایک و ریپلای استوری بوده ن؟

آره

اون شهر دیکه ای ، چند ماهه اصرار میکرد یه مراسم افتتاحیه برای کارش داشت که اون تاریخ منم برم

چندین بار پرسید میگفتم ببینم چی میشه

هفته پیش پیام داد برنامت اکی شد؟ گفتم نه متاسفانه نمیتونم بیام مرخصی گرفتم جای دیگه ای رفتم ، براش آرزوی موفقیت کردم و اومد لایک کرد و دو تا گل فرستاد

واقعا در مثبت سی سالگی این مدلی ارتباط گرفتید و اونو تحلیل میکنید؟!!

زندگی واقعی متفاوته، برید جلو و حضوری همدیگه رو در موقعیتهای مختلف بررسی کنید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

واقعا در مثبت سی سالگی این مدلی ارتباط گرفتید و اونو تحلیل میکنید؟!!زندگی واقعی متفاوته، برید جلو و ...

اون شهر دیکه ای ، چند ماهه اصرار میکرد یه مراسم افتتاحیه برای کارش داشت که اون تاریخ منم برم

چندین بار پرسید میگفتم ببینم چی میشه

هفته پیش پیام داد برنامت اکی شد؟ گفتم نه متاسفانه نمیتونم بیام مرخصی گرفتم جای دیگه ای رفتم ، براش آرزوی موفقیت کردم و اومد لایک کرد و دو تا گل فرستاد

اون شهر دیکه ای ، چند ماهه اصرار میکرد یه مراسم افتتاحیه برای کارش داشت که اون تاریخ منم برمچندین با ...

خیلی موضوع پیش پا افتاده ایه !! وقتت رو نزار برای این مسائل...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خیلی موضوع پیش پا افتاده ایه !! وقتت رو نزار برای این مسائل...

باشه ولی چرا یه دفعه سرد شد

مرتب برام وویس میفرستاد، پستی که لایک کرده بودم میدید برام میفرستاد تحلیل میکرد 😔

حتی استوری کیک تولدمو دید و لایک نکرد

واقعا باورم نمیشه به این چیزها فکر میکنی!! بیخیال بابا ...