2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 56 پست

یبار که دوستش زنگ زد خاس بره تعقیبش کن. جاشو یاد بگیر زنگ بزن ۱۱۰ لوشون بده. بیان بگیرنشون چند روز نگه میدارن. ولی ترس میفته تو جونش شاید دیگه نره. چون دختر عموی منم همینکارو کرد دیگه شوهرش از ترسش نرفت.

البته نذاری بفهمه تو زنگ زدیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکاری از دستت بر میاد انجام بده،اعتیاد درده بدیه ک طرف برا خودش یه لجن درست میکنه و اطرافیانشم با خودش میکشه ته اون لجنی ک برا خودش ساخته،ببین من میدونم اخر عاقبتش چیه هرکاری میتونی بکن فقد دست رو دست نزار

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️
نمیدونم چکار کنم‌فقط غر میزنم بهش که اینم‌بدترش میکنه

صحبت کن بزرگتراش باهاش صبحت کنن بترسونش یکاری کن،من بابام اعتیاد پیدا کرد از عرش به زیره فرش رسید هم خودشو نابود کرد هم مارو من آینده شماهارو زندگی کردم جلوشو بگیر هرجور شده

نمیدونم چکار کنم‌فقط غر میزنم بهش که اینم‌بدترش میکنه

شرایط خیلی سختیه واقعا نمیدونی کار درست چیه ولی هر چی هست چاره کار غر زدن نیست اینطوری فقط خودت داغون میشی ایشون کار خودشو می‌کنه 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
صحبت کن بزرگتراش باهاش صبحت کنن بترسونش یکاری کن،من بابام اعتیاد پیدا کرد از عرش به زیره فرش رسید هم ...

اصلا اجازه صحبت کردن در این مورد نمیده عصبی میشه میگه هیچی نگو بهم خودم میفهمم😔

اصلا اجازه صحبت کردن در این مورد نمیده عصبی میشه میگه هیچی نگو بهم خودم میفهمم😔

اگه اعتیادپیدا کرده اونقدر ببرینش کمپ اجباری تا خسته بشه دیگه نره سمتش

اگه اعتیادپیدا کرده اونقدر ببرینش کمپ اجباری تا خسته بشه دیگه نره سمتش

هنوز اونجوری نشده که هر روز بکشه ولی دورهمی که میرن میدونم میکشه هر وقت جور بشه و بره مثلا هفته ای یکبار یا ده روزی یکبار 

ولی از این میترسم که کارش بکشه به هرروز نمیدونم چطور جلوی پیشرفتش رو بگیرم