2777
2789

خانما من یه بحثی با فردی که باهاش در حال آشنایی هستم و دوستیم داشتم 

من اصلا نمیتونم و نمیخوام کلماتی که فحش داره رو بدم( منظور دیوونه و بیشعور و اینا نیست، کلمات بدتر) یعنی زبونم عادت نکرده

ولی ایشون میگه باید بتونی هر کلمه ای رو در جای مناسب خودش استفاده کنی و این انعطاف ناپذیری تو رو نشون میده

اما ازنظر من این دو شخصیتی بودنه که یک جا مودب باشی و جای دیگه بی ادب

مثلا اگه یه ماشین جلوی من بپیچه من حداکثر بهش میگم دیوونه

اما ایشون نه

الانم یکم بهش برخورده که با من راحت نیستی و کلاس میذاری و اینا

باید چیکار کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجبا. چرا همه رذیلتای اخلاقی دارن میشن فضیلت 😐😐

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

ببین بهت قول میدم پس فردا زنش بشی تو دعوا با تو فحش ناموسی میده بهت.....

آدم بی چاک دهن همیشه دهنش بازه به وقتشم برای خودت!

راحت بودن با اینکه دهنش اندازه ی غاری بازه و نجاست میریزه ازش فرق داره

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

منم فحشام در حد خر و گاو هست بزرگتر از اون گفتنش برام خجالت آوره

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

واااا شما داری تربیت خانوادگی و شعورت نشون میدی دوستت مشکل داره اونم اساسی ! فحش دادن هنره آخه ؟! یکی بدی ده تا می‌شنوی .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

شما مشکلی نداری مشکل از اون آقاست زندگی با آدم بددهن فوق العاده سخته شوهر من بددهن و زندگیم رو داره نابود می کنه این جور آدما تو خونشون فحش دادن عادی بوده و براشون عادی شده از نظر اونا ماها مشکل داریم نه اونا ولش کن ارزش نداره براش وقت بذاری