2777
2789
عنوان

درد سینه ها

2873 بازدید | 32 پست

من تقریبا ماه پیش رفتم پیش دکتر دوتا از سینه هام درد میکرد. بهم ویتامین ایی و گل مغربی داد. الان خوردم خوب نشدم برم سونو بدم خیلی میترسم کسی بوده مثلذمن باشه😔😔😔😔😔😔😔

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله منم درد داشتم رفتم سونو دادم هیچی نبود دکتر گفت پلی کیستیک هسی و ویتامین داد همین

نوک سینه ات هم درد مبکرد چن وقت خوردی قرص رو 

من ی کاربری داشتم ترکید مال سال ۹۹بوذ اگه بودش میدیدی کلاتتت از درد سینه مینالیدم،رفتم سونو هیچی نبود دوبار سینه درد شدید سوزش ،مال تغییر هورمونیه الانم باورکن سوزش داره سوتین نمیزنم سینم شل ول شده ولی ارزشش داره

بله منم درد داشتم رفتم سونو دادم هیچی نبود دکتر گفت پلی کیستیک هسی و ویتامین داد همین

نوک سینه ات هم درد میکرد چن وقت خوردی قرص رو. الان خوب شدید 

من ی کاربری داشتم ترکید مال سال ۹۹بوذ اگه بودش میدیدی کلاتتت از درد سینه مینالیدم،رفتم سونو هیچی نبو ...

عه یعنی مال منم از اینه بقران دارم سکته میکنم اینقدر ناراحتم 

من ی کاربری داشتم ترکید مال سال ۹۹بوذ اگه بودش میدیدی کلاتتت از درد سینه مینالیدم،رفتم سونو هیچی نبو ...

جدی..جای نگرانی نیست؟

من مُردم از استرس..

آنقدر درد داره ک دستم بشون میخوره جیغم در میاد..اول چپی الان هر دو

حتی زیر بغلم اول چندتا اندازه  نخود ورم کرد..ک سمت چپی رفت.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عه یعنی مال منم از اینه بقران دارم سکته میکنم اینقدر ناراحتم 

فکرکن من چون مادرم سرطان ریه داره من دیگه میگفتم خودشه ،راستی برو پرولاکتینت چک کن ،من چک کردم عالی بود سونو رفتم گفت پاک پاکه دوبارم دوجا،الان ولش کردم محل نمیدم خوبه نوکش میسوخت درد شدیدددد داشت پوست پرتقالی میشد ورم میکرد نگم چ وضعی چهارسال پیشم همینجور شدم

قرص نخوردم دیگه فعمیدم خطرناک نیست حساس نشدم بعضی وقتا درد میگیزه خ کم اما از وقتی فهمیدم خطزناک نیس ...

مال من نوک شینه ام از داخل یهو تیر میکشه