2777
2789
عنوان

فقط کمک و راه حل

114 بازدید | 21 پست

دوستان قشنگم تایپیک قبل مشکل همکارم گفتم 

ایشون دوروزه اداره نمیاد و اشک میریزه چیکار کنه شکمش خیلی بزرگ شده، و میگه بادم کردم شدید.

هرچی بلدین بخاطر خدا بگید.

انواع دکترها را رفته.

شکمش ورم بدی داره ایشون بسیار خوشتیپ و دختر جوان خوش استایلی بودند یکدفعه دچار این عارضه شدند.

ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده می کنند.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه، شاید کیست داره بزرگ شده

رفته دکتر سونو شکم و داخل شده بهش گفتند pco هستند و رحم آندومتر ۴ و بزرگ شده.

فقط یه قرص گلوکوفاژ بهش داده همین 

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
ایشون در اولین برصت باید بره دکتر و احتمالا یه سونو شکم اولین کاری هست که دکتر انجام میده

رفته دکتر سونو شکم و داخلی شده بهش گفتند pco هستند و ضخامت آندومتر ۴ و رحم هم مقداری بزرگ شده.

فقط یه قرص گلوکوفاژ بهش داده همین 

خوب همین نتایج رو ببره پیش دوتا دکتر دیگه شاید نظرشون متفاوت باشه

دیشب باهاشون صحبت کردم با همسرش خیلی رفته انواع و اقسام دکترها.

من موندم چیکار کنم براش.

پزشک سنتی گفته بهش بلغمی هستی.حالا داره دنیا دنیا هزینه میکنه و دارو میگیره ولی خانواده همسرش مسخره اش کردند که پس خوشتیپی ات کحا رفت خدا ازت گرفت اینم داره به پهنای صورت اشک میریزه چرا اینطوری شده.

بنده خدا با این وضعیت باید قبل از هرچیز بره مشاوره برای حال روحیش. خودت از درمانگاه دکتر خیراندیش وق ...

متشکرم از راهنمایی اتون.

انشاالله زودتر حالش خوب بشه. اگر اعتقاد دارید دعا هم خیلی موثره هم برای حال جسمی و هم روحی

چشم حتما بهش میگم.

چشم حتما بهش میگم.

برای دوستت گفتن ذکر یونسیه خیلی خوبه هم غم و اندوه رو از بین میبره و هم برای شفا از بیماری توصیه شده میتونی بزنی تو اینترنت خواص ذکر یونسیه رو ببینی

اینم لینک  https://eslamdaro.com/ذكر-يونسيه-و-آثار-و-برکات-آن-در-افراد/#:~:text=“هر بیمار مسل ...

وای ممنونم عزیزم