2777
2789
عنوان

فقط کمک و راه حل

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 21 پست
انشاالله مشکل دوستت هرچه زودتر حل بشه. صدقه هم بدید حتی یه مبلغ کم خیلی خوبه. خوندن آیه الکرسی هم خی ...

متشکرم 

واقعا 

لطف کردید.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه ازتون یه سوال راجع به بهزیستی بپرسم؟ نمیخواستم تو تاپیک بقیه بپرسم

عزیزم من خیلی سر از قوانین این ارگان در نمیارم ولی تا جایی که بتوانم راهنمایی کنم بله در خدمتم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
عزیزم من خیلی سر از قوانین این ارگان در نمیارم ولی تا جایی که بتوانم راهنمایی کنم بله در خدمتم.

اخه الان‌داشتین به یکی راهنمایی میدادین

من فکر کردم‌اون ارگان کار می‌کنید

پس اگه نمیدونید که اشتباهی مزاحم شدم

شرمنده ببخشید

اخه الان‌داشتین به یکی راهنمایی میدادین من فکر کردم‌اون ارگان کار می‌کنید پس اگه نمیدونید که اشتبا ...

قربانت عزیزم نه اونجا در خصوص طلاق بود و اینکه ایشون با برگه طلاق میتوانند تحت حمایت بهزیستی قرار بگیرند.