2777
2789

سلام 

پسر من خیلی وابسته به پدرش و خانواده شوهرم هست طوری که اگه با خانواده شوهرم دور هم باشیم با من خیلی بد رفتار میکنه برم کنارش بشینم بلند میشه حاضره کنار بقیه بشینه من نباشم کنارش 

باهاش صحبت کنم یا محل نمیده یا دعوا میکنه میگه با من حرف نزن

تو یک ساختمون هستم ما طبقه بالا اونا پایین 

اگه بریم پایین محاله من بتونم بیارمش خونمون

وابستگی زیادی به شوهرم داره لی وقتی پیش اونا هستیم رفتاراش بدتر میشه

کلا تو جمع یا بیرون با من راه نمیاد کنار من نمیاد به حرف من گوش نمیده

من بخوام بهش غذا بدم نمیخوره

ولی وقتی دوتایی هستیم خیلی بهتره

از صبح باهاش بازی کردم کلی خندیدیم بازم 

چندبار شده گفته من مامان رو دوست ندارم بابو دوست دارم بهش بگن برو پیش مامانت میگه دوست ندارم 

گاهی واقعا دلم میشکنه و اشکم میریزه برای همین دوست ندارم باهاش جایی برم

3 سال و نیمه هستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه سه ساله نینه عقلی نداره که بخوای قضاوتش کنی.ولش کن بگو برو همونجا بابات.بهش سخت نگیر .ولش کن میا ...

باور کن عقل دارن خیلی خوب همه چیز رو میفهمه منم میگم برو 

ولی گاهی که جلوی خانواده شوهرم بد رفتاری میکنه واقعا بهم میریزم

دقیقا مشکل منم همینه دوستم ...منتها مادرشوهر خیر ندیده من میگه اختیار داربچه های من اونه...پسر احمقشم به حرفشه اگه بگم چه بلاهایی سرم آوردن شما سرت درد میگیره ....بازم خداروشکر خانواده همسرت فهمیدن میگن بیاد پیش شما ....مال من که طلبکارم میشن که فلان جا به بچه نرسیدی

مطمعنی خانواده همسرت رو مخه بچه کار نمیکنن؟ نوه عمه من اینجوری بود عمه ام یادش میداد با مادرش بد با ...

حالا در اون حد نه ولیزیادی از حد راحتش میذارن اونم خوشش میاد 

مثلا من میگم بدون دمپایی 

راه نرو تو پله ها اونا هیچی نمیگن

باور کن عقل دارن خیلی خوب همه چیز رو میفهمه منم میگم برو  ولی گاهی که جلوی خانواده شوهرم بد رف ...

نه بابا بچه سه ساله چیزی نمیفهمه.چون زیاد کنارش هستی اینجوریه.بی خیال باش مگه تو به حرف یه بچه ناراحت میشی🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃

حالا در اون حد نه ولیزیادی از حد راحتش میذارن اونم خوشش میاد  مثلا من میگم بدون دمپایی  ...

خب اگه میبینی اینجوری دوس داره یکم براش راحت بگیر تا تو بیشتر باهاش رفیق باشی تا اونا عزیزم

خدا❤️
دقیقا مشکل منم همینه دوستم ...منتها مادرشوهر خیر ندیده من میگه اختیار داربچه های من اونه...پسر احمقش ...

منم گاهی شوهرم میگفت تو نمیتونی باهاش دعوا میکردم

میریم مهمونی چسبیده به شوهرم منو اصلا نمیبینه و بد رفتاری میکنه بعد تو جمع مسخره میکردن منو میگفتن واا چرا پیش مامانش نمیره خوش بحال تو

خواهرشوهرام تو مهمونی ها تیکه مینداختن شما مه راحتی 

تو عروسی ها واقعا مشخص بود حسودی میکنن که من تنها رفتم راحت نشستم اونا بچها شون دنبالشون بود

ولی در حالی که من فقط فکرم پیش بجه بود

شوهرم بعد مهمونی ها غر میزد که تو راحت بودی من اذیت شدم

منم گاهی شوهرم میگفت تو نمیتونی باهاش دعوا میکردم میریم مهمونی چسبیده به شوهرم منو اصلا نمیبینه و ب ...

امیدوارم حل بشه مشکلتون ولی بنظر خودم فقط زندگی مستقل راه حل مشکلات منه

نه بابا بچه سه ساله چیزی نمیفهمه.چون زیاد کنارش هستی اینجوریه.بی خیال باش مگه تو به حرف یه بچه ناراح ...

اگه شما باشی بچت بهت بگه دوست ندارم بابا رو دوست دارم ناراحت نمیشی

تو جمع مثل یه غریبه تو خیابون باهات رفتار کنه ناراحت نمیشی

حالا مسخره کردن بقی3رو هم اضافه کن

اخه میدونی اگه اینکارم نکنی خب معلومه بیشتر میره سمته اونا

ببین مثلا از بچه های عمه‌اش حرف زشت یاد گرفته کثیف کاری یاد گرفته من میگم نکن نگو

ولی اونا میگن عیب نداره کثافت چه حرف زشت نیس😒🧐میشه بگم عیب نداره؟