2777
2789
عنوان

شما بیاین بگین چکار کنمممم

70 بازدید | 18 پست

نامزدم سه رپزه ن لهم رنگ زده ن پیام

باهاش بحثم شد

سربازه و هر وقت برمیگزده میاد سر میزنه ولی برگشته و به من سر نزده خونوادشم منو بی محل مکنن

مامانش نیاد پیش مامانم میگه چون منو نامزدم دعوا کردیم پدر نانزدم خواسته مارو جواب کنه گفته به درد هم نمیخوریم منم اینو به نامزدم گفتم و گفتم مگ من چیکار کردم ک شما منو جواب کنین؟

واقعا نمیدونم چکار کنم بهش زنگ بزنم یا نزنم؟خونوادشم منو بی محل کردن کلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا زنگ نزن، پیام هم ندین، پیگیر هم نشو، بالاخره خودش میاد، تجربه ثابت کرده هر چی بیشتر بری سمت مرد ...

خب خونوادش چی؟؟

چون ما دوبار دعوا کردیم یجوری شدن با من هعی حرفا دلسردی میرنن

بعدش چن وقت زمان میبره برگردن؟؟؟

ما سه روزه نحرفیدیم

کلا زنگ نزن، پیام هم ندین، پیگیر هم نشو، بالاخره خودش میاد، تجربه ثابت کرده هر چی بیشتر بری سمت مرد ...

و بعدش فکر میکنه خاصه بیشتر ناز می‌کنه و در آینده هم سرکوفت میزنه 

نه نمی خواد زنگ بزنی اینها اول کار شمشیر رو از رو بستن اگر همسرت از نظز مالی هم بهشون وابسته باشه دیگه از دست خانوادش زندگی نداری بهتر بروی پیش مشاور فکر نکنم بشه با خانوادهای وصلت کرد که خواهان نیستن خوب فکرهاتو کن احساسی تصمیم نگیر بحث یه عمر زندگیه

اکه اونا چیزی نمیگن تو خودت دنبالشان نرو  بزار نازت رو بکشن

اونا ناز کشیدن بلد نیستن

من یه بار با نامزدم دعوام شد بعد چقدرررر گریه کردم در حدی ک تو منو میدیدی میومدی دلداریم ولی اینا به خودشون اجازه زنگی ندادن

من رفتم بهشون زنگ زدم😊

نه نمی خواد زنگ بزنی اینها اول کار شمشیر رو از رو بستن اگر همسرت از نظز مالی هم بهشون وابسته باشه دی ...

آخه خودم از اول پسره رو انتخاب کردم

بعدش اینا اول ایجور نبودن چون دو بار با نانزدم دعوا کردم میگه دو روز دیگ طلاق میگیرین با اینکه ایقدر عقل ندارن بدانن نامزدی هعی بحث و دعوا داره تازه ما دو ماهه نامزدیم و دو ماه دیگ عقد مکنیم

اونا ناز کشیدن بلد نیستن من یه بار با نامزدم دعوام شد بعد چقدرررر گریه کردم در حدی ک تو منو میدیدی ...

احساسی تصمیم نگیر 

فردا روز میتونی با این موضوع کنار بیایی؟

این دوران برای آشنایی هست اگه خوب بود و باهم اوکی میرید برای ازدواج اگه هم خوب نبود و به هم نمیخوردید تمومش کنید

از مشاور هم کمک بگیر 

من اگه جایی شما بودم این رابطه رو تمام میکردم چون من با همچین آدمی نمیتونم زندگی کنم 

احساسی تصمیم نگیر  فردا روز میتونی با این موضوع کنار بیایی؟ این دوران برای آشنایی هست اگه خوب ...

مشکل پسره نیس مشکل خونوادشههه

بعدش راه برگشت ندارم اصن

فق میگم چجور باید باهاشون رفتار کنم؟؟

مثلا من ایقدر خر بودم از نامزدم گلگی میکردم ک چرااا خونوادت ایجور رفتار مکنن و اینا اونم میگفت اشتباه فک مکنی و فلان

مثلا مامانش میگفت مثلا یکی اشتباه کنه از جلو چشممون میوفته

آخه خودم از اول پسره رو انتخاب کردم بعدش اینا اول ایجور نبودن چون دو بار با نانزدم دعوا کردم میگه د ...

شایدم ترسیدن اخه شما میگی دوماه نامزد کردیم شاید پیش خودشون می گویند اینها هیچی نشده دعوا دارن وای به حال اونموقع که ازدواج کنن ولی خواستن از طرف مرد باشه بهتره زن با شرایط بهتر کنار می یاد ولی اگر مردی زنشو نخواد یا زده بشه خیلی سختی داره