2777
2789
عنوان

شما بیاین بگین چکار کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 70 بازدید | 18 پست
شایدم ترسیدن اخه شما میگی دوماه نامزد کردیم شاید پیش خودشون می گویند اینها هیچی نشده دعوا دارن وای ب ...

پسرشون بد دهنی مکنه با وجود اینا بازم من خواستمش ولی خب دیگ نمیکشم ازشون

پسرشون بد دهنی مکنه با وجود اینا بازم من خواستمش ولی خب دیگ نمیکشم ازشون

دختر خوب این اقا از حالا بد دهن هست دوسال دیگه میخواد چکار کنه همیشه می گویند جایی برو که سلام بهت کنن نه که سلامشون کنی یعنی هیچی نشده بی ارزشت کردن نمی خوام خدا نکرده باعث جدایی دو تا جوان باشیم ولی خوب فکراتو کن با مشاور حتما صحبت کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بخواید تلاش کنید و قدم پیش بزارید ممکنه احساس ارزشمندی تون رو از دست بدید و اون فرد هم ازتون دور بشه. 

اگر اشتباهی انجام دادید و مقصر هستید فقط با یه پیام عذر خواهی کنید. اگر اشتباهی نکردید به هیچ عنوان پیگیری نکنید تا خودش تماس بگیره. 

حال خوب تون رو نباید وابسته به توجه ایشون و خانواده اش بکنید. شما یک فرد مستقل و قوی و توانمند هستید. 

اجازه بدید جایگاه و ارزش تون رو درک کنن. اگه بخواید پیگیری کنید بیشتر آسیب می بینید.