2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبهبعد سه ماه بهت دادکلا وام ده میلیونی و چهل میلیونی داره فقط؟

آره بعد س ماه و نیم داد.نه۲۰ تومن ۳۰ تومنم دیدم اطرافیان برداشتن

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
آره بعد س ماه و نیم داد.نه۲۰ تومن ۳۰ تومنم دیدم اطرافیان برداشتن

عه چه خوب

من فکرمیکردم ده تومن‌وچهل تومنه .اما هنوز سه ماه نشده گرفتم باید اذر تموم شه بهم بده.

پاسارگاد هم خوبه بعد باز کزدن حساب درجا یه تومن میتونی وام بگیری و همینجور پلکانی تا چهل میلیون

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
عه چه خوبمن فکرمیکردم ده تومن‌وچهل تومنه .اما هنوز سه ماه نشده گرفتم باید اذر تموم شه بهم بده.پاسارگ ...

آره تو بلو هرچقد بیشتر حساب کار کنه بیشتر پول بزاری بیشتر وام میده.این وامت تسویه بشه ی ماه رفتار مالی رو نگاه میکنن برات وام باز میشه دوباره

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
آره تو بلو هرچقد بیشتر حساب کار کنه بیشتر پول بزاری بیشتر وام میده.این وامت تسویه بشه ی ماه رفتار ما ...

خوبه

یسوال دیگه داشتم اینه باکسای پس انداز که داره اگه توبا کس پس انداز پول بذاریم هم باز میانگین حساب میشه؟

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خوبهیسوال دیگه داشتم اینه باکسای پس انداز که داره اگه توبا کس پس انداز پول بذاریم هم باز میانگین حسا ...

یادم نمیاد آره فکنم.برو بزن رو باکس توضیحات کامل نوشته بخون