من ۲۰ سالمه دوتا کنکور ناموفق داشتم امسال هم مطمئنم که این کنکورم رو خوب نمیدم ۳ ساله مزه و بو تمام غذاها و چیزهای دنیا برام بدبو و بدمزه هست و ۳ ساله کلا غذای من برنج و ماست یا نون و پنیر و آبه دوستام از بعد دبیرستان بی معرفت شدند و دیگه سراغم رو نمیگیرن دوسال با پسری تو رابطه بودم با رعایت تمام شئونات اسلامی بدون اینکه اجازه بدم بهم دست بزنه اما خب سعی میکردم بهترین براش باشم و حرفهای رمانتیک بهش بزنم و مناسبت های مختلف براش کادو های گرون قیمت بخرم اما بدون اینکه خودش بفهمه میدونم بهم خیانت کرده و منتظر کنکورم تمام شه و ۱۵ روز دیگه به زمع اینکه دکتر بشم سراغم رو بگیره یه خواهر دارم که تو این مدت دانشگاهش یه شهر دیگه هست و تا زنگ نزنم سراغی نمیگیره مثلا ۲ هفته پیش بهش زنگ زدم میس کالم روی موبایلش افتاد ولی تا دوهفته خبری ازم نگرفت که ببینه چیکار داشتم اما همون هفتش با دوستاش شام بیرون بود رفتار پدرم هم که از بچگی زیاد باهام جالب نبوده حتی خوشم نمیاد تو جمع باشم چون میدونم برم باز بابام میخواد یه ایرادی ازم بگیره درست بشین فلان کارو نکن فلان چیزو نخر یا غر بزنه حتی پا روی دلم گذاشتم واسه اینکه اونا هم سرگرم شن چند دقیقه پیش براشون یه سریال گذاشتم فرار از زندان و خودم هم پاش نشستم به امید اینکه یکساعت ذهنم از چیزی پر نباشه اما یهو بابام جلو مهمونا تو ذوقم زد این چیه گذاشتی بزن یه شبکه دیگه مامانمم که تا سرش شلوغ شه من رو یادش میره حتی شام یادش رفت یه بشقاب برنج بهم بده غذایی که همیشه میخورم با بیاد ازم بپرسه حالت چطوره؟ یا مثلا تو خونه از چیزی ایراد میگیرم که مثلا نامرتبه میگه اه باز این چرت و پرت گفت یا تهش میگه چرا خودت انجام نمیدی ولی اگه خواهرم اینارو بگه چیزی بهش نمیگه و بهش که اعتراض میکنم جمع میبنده و از اون ایراد نمیگیره و مجبوره جمعی ایراد بگیره نه صرفا از اون
من مطمئنم 100 درصد این مشکلات بخاطر چندین سال پشت کنکور موندنه شک ندارم خواهش میکنم ام ...
حق با تو هست
شاید اینارو هم بهت بگم بهم اعتماد نکنی و توی دلت بگی تو الکی حرف نزن دیگه اما تنها دلخوشیم هدفمه که دلم میخواد جراح شم بزار تو اوج تنهایی تنها خوشحالیم همین باشه اما خب قطعا با تلاش و استمرار همه چیز میسر میشه نه حرف و شعار مرسی که حرفهای دلسوزانه گفتی❤
یکیشون متخصص مغز و اعصاب بود و حتی پروفسور هم بودن فقط بهم داروهای ضدجنون و ضدافسردگی دادند ازم نوار مغز گرفتن و گفتن خیلی ذهن و مغز شلوغی داری و آدمی هستی که دلم همیشه میگیره اما قرصهارو به خاطر خواب آور بودنشون واسه کنکورم نخوردم حتی با اینکه واسه کنکورمم خوب تلاش نکردم
اوهوم مرسی به ندازه کافی برای من غریبه وقت گذاشتی بلزم همین پیامهات رو میخونم تا بیشتر درکشون کنم
باشه اگه میخوای کسی نفهمه وارد تلگرام شدی منظورم اون پسره یا اطرافیانت و آشناهات که بخوان باهات حرف بزنن وقتت گرفته شه یا هر چی من میتونم شماره بدم با شماره خودم بری بری تلگرام. بدون تعارف قبول کنین