2777
2789
عنوان

شما به این میگین افسردگی شدید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مطمئنم 100 درصد این مشکلات بخاطر چندین سال پشت کنکور موندنه  شک ندارم  خواهش میکنم ام ...

حق با تو هست 

شاید اینارو هم بهت بگم بهم اعتماد نکنی و توی دلت بگی تو الکی حرف نزن دیگه اما تنها دلخوشیم هدفمه که دلم میخواد جراح شم بزار تو اوج تنهایی تنها خوشحالیم همین باشه اما خب قطعا با تلاش و استمرار همه چیز میسر میشه نه حرف و شعار مرسی که حرفهای دلسوزانه گفتی❤

متاسفم ولی خیر  اگه میخوای چنل خاصی معرفی کنی ایدیش رو بگید بعدا حتما چکش میکنم

نخیر میخواستم بیشتر راهنماییت کنم ولی چون اینجا سخت تره پیام‌رسان راحت تره به‌ خاطر همون گفتم .

من دنبال حقیقتم . من  اهل سنت هستم
آهاا دکتر رفتی؟

آره ۵ تا رفتم 

یکیشون متخصص مغز و اعصاب بود و حتی پروفسور هم بودن فقط بهم داروهای ضدجنون و ضدافسردگی دادند ازم نوار مغز گرفتن و گفتن خیلی ذهن و مغز شلوغی داری و آدمی هستی که دلم همیشه میگیره اما قرصهارو به خاطر خواب آور بودنشون واسه کنکورم نخوردم حتی با اینکه واسه کنکورمم خوب تلاش نکردم

نخیر میخواستم بیشتر راهنماییت کنم ولی چون اینجا سخت تره پیام‌رسان راحت تره به‌ خاطر همون گفتم .

اوهوم مرسی به ندازه کافی برای من غریبه وقت گذاشتی بلزم همین پیامهات رو میخونم تا بیشتر درکشون کنم

منم بو و مزه غذا ها برام بدمزه شده اما واسه من بیشتر از ۶ ساله و با اینچیزایی که گفتی افسردگی شدید ...

شاید تنها دلیلی که اون مرحله نرسیدم اینه دلم فقط برای ایندم روشنه!

اوهوم مرسی به ندازه کافی برای من غریبه وقت گذاشتی بلزم همین پیامهات رو میخونم تا بیشتر درکشون کنم

باشه اگه میخوای کسی نفهمه وارد تلگرام شدی منظورم اون پسره یا اطرافیانت و آشناهات که بخوان باهات حرف بزنن وقتت گرفته شه یا هر چی من میتونم شماره بدم با شماره خودم بری بری تلگرام. بدون تعارف قبول کنین

شاید تنها دلیلی که اون مرحله نرسیدم اینه دلم فقط برای ایندم روشنه!

درست میشه انشالله برو راجع به رشته های دیگه هم تحقیق کن

ببین کدوم خوبه که امسال بری دانشگاه و نمونی دیگ پشت کنکور

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی
باشه اگه میخوای کسی نفهمه وارد تلگرام شدی منظورم اون پسره یا اطرافیانت و آشناهات که بخوان باهات حرف ...

نه من وارد تلگرام شم باز درگیر حاشیه میشم 

دیگه بیشتر از این وقتتون رو برای من هدر ندید مرسی🤍

منم بو و مزه غذا ها برام بدمزه شده اما واسه من بیشتر از ۶ ساله و با اینچیزایی که گفتی افسردگی شدید ...

به پست های قبلی که گذاشتم تو همین تایپک خواهرمون  نگاه کنین . بو نکردن که دلیل خودکشی نمیشه . 

سلام عزیز دلم  منم دقیقا ۲۰ سالمه و دوتا کنکور ناموفق داشتم  و امسالم کنکور رو خوب نمیدم ...

حتمااا میرم خدا کنه یه پزشک خوب پیدا کنم و منو تو مسیر درستی قرار بده