2777
2789
عنوان

ی نفر میشه بیاد بکوبه تو مخم

574 بازدید | 135 پست

خوابم نمیبره  ینی فکرش نمیذاره بخوابم دوس دارم یکی مخم بترکونه خون بالا بیارم

کاربری مرد🙏کیا ۳۶۵ سابق...                    ali365365kia@gmail      https://rubika.ir/Irann1919

نه میمیری می‌افتی گردونم🚶‍♀️😈

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو رمان دانلود کن بخون اصلا فکرشم نمیکنی

حسش نیس هرچی بیشتر تلاش می‌کنم یادم بره برعکس جواب میده

کاربری مرد🙏کیا ۳۶۵ سابق...                    ali365365kia@gmail      https://rubika.ir/Irann1919

حسش نیس هرچی بیشتر تلاش می‌کنم یادم بره برعکس جواب میده

باید فکرتو مشغول کنی

اگر دوست هستین که هیچی اگر هیچ رابطه ای نداری فکرشم نکن ارزش نداره خودتو عمرتو هدر کنی وقتی خودش خبر نداره

بیا بزن ب قرآن  هیچکس اصن نمیفمه

بمیری همین علی هم برای دیه پیدا میشه🚶‍♀️😈

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw
یعنی تا حالا شده کسی با دمپایی خون بالا بیاره؟؟😂😂

اره میکنم تو حلقت در میارم انقدر این کارو میکنم تا بالا بیاری😂😂😂😂😂غصه نخور راه حل زیاده تو فقط اراده کن😂😂😁

خواهرم کجایی؟ ادرس بده بیام با دمپایی انقدر بزنم تو مخت تا خوب بالا بیاری😂😂😂😂

آدمی ک با دمپایی🩴🩴🩴 بالا بیاره باید  بمیره  البته دمپایی ها 

ن صندل با پاشنه ۱۸ سانتی👡👡👡👡👡