2777
2789
عنوان

همه بیاین خصوصا ناخنکارا

114 بازدید | 6 پست

دوستان کسی اطلاع داره ک عایا هنوزم ب ناخنکارا گیر میدن ؟ مث اون زمان ک وسایلاشونو جمع میکردن از سالناو .... عایا دورواطرافتون اتفاق افتاده جدیدا؟ یا برای خودتون؟

من ناخنکارم میترسم وسایلامو بزارم تو سالن ب همین علت☹️

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال بپرسم . اسم اون وسیله تیزی که اطراف ناخن رو باهاش برش میدین منظورم اون پوستای اطراف ناخن هست ،چیه؟ و اینکه منن رفته بودم برای ژلیش اون وسیله تیز یکم زخم کرد انگشتمو و اگر برای هر مشتری زخم شه ایا با الکل ضدعفونی میکنه ناخنکار؟

باج سيبيل ميخاستن لابد 

ن بابا کلا کاشت ناخن و مژه و اپیلاسیون تو مشهد ممنوع شد بعد میریختن سالنا وسایلارو جمع میکردن و ... شما خبردار نشدی؟😅😅

یه سوال بپرسم . اسم اون وسیله تیزی که اطراف ناخن رو باهاش برش میدین منظورم اون پوستای اطراف ناخن هست ...

یا از نیپر استفاده میکنن یا قیچی

ک باید قبل هر مشتری ضدعفونی بشه