2777
2789

بابام ۱۰مرداد ماه امسال میشه دو ساله که فوت شده.تو سن ۵۳ سالگی تو خواب دیگه صبح بیدار نشد.بشدددت داغون شدم چون بابامو خیلی دوست داشتم و دوستم داشت.ولی نمیتونم ببخشمش.همش میگم نمیبخشمت چرا رفتی.چرا تو بیداری ما وحشتناک ترین کابوسو دیدیم اونروز صبح.با این که سالم بود و رفتنش دست خودش نبود و قلبش تو خواب ایستاد.ولی کینه ازش ب دل گرفتم.مشکل برام پیش میاد مثل امشب حتی بدو بیراه بهش میگم.وقتی میرم سر خاکش مشت میکوبم رو سنگش.ی باری که ۱۲  شب بود رفتم سر خاکش ( تو امامزاده خاکه)پا کوبیدم رو سنگش چند بار محکم.عکسشو زدم ب اتاقم وقتی ناراحتم چشمم میوفته بهش میگم چیه دلت خنک شد خوشحال باش نیستی دارم عذاب میکشم.همش میگم میتونستی نری قلبت چرا وایساد…ازش کینه دارم.همش دلتنگشم.داغونم.امشب حسابی از خجالتش در اومدم و بدو بیراهش گفتم.😭

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ دختر مهربونی:///

مگخ دست اون بیچاره بوده

بابا من دوهفته پیش دغدغه‌م این بود چرا دیر سین زد، الان هر نیم ساعت باید بپرسم خوبی؟اونجا موشک نزدن؟زنده ای؟دوست دارما، نمیر، زنده بمون  

دست خودش که نبوده چرا خودتو داغون‌ میکنی پدرتم ناراحت میشه خب🥺

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

بسم الله😐 این مدلیشو دیگه ندیده بودیم

آدم باید از پدری طلبکار باشه که همش بدی کرده

ولی این بنده خدا همه غصه هاش هم ریخته بوده تو دلش که یهو تو خواب رفت از این دنیا

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

عزیزم درکت میکنم

منم پدرمو زود از دست دادم

اونم در اثر ایست قلبی

خیلی سخته خیلی سخت

تا سالها صدای کلید انداختنش به در تو گوشم بود

دم اذان مغرب دلم هوایی میشد

از پدرت بخواه برات دعا کنه

برات آرامش بخواد 

این روزها هم میگذره

من پدرم سال ۷۹ فوت کرد

اونم ۵۸ سالش بود

من اون زمان سوم دبیرستان بودم

الان ۳۹ سالمه

از خدا برات آرامش میخوام 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

عجب بجای فاتحه خوندن وخیرات کردنته عمرش تااونجا بوده مگه مرگش دست خودش بوده بنده خدا باز خودکشی میکرد میگفتم آره خب خودش خودشو کشته ولی الان‌....

حتما یه مشاوره برو هم داری خودتو داغون‌میکنی هم اون بنده خدارو عذاب میدی

عزیزم دوتا چیز دست خود آدم نیست

تولدو مرگ

حداقل اینو قبول کن

اون حتما نگرانته چرا ناراحت ترش میکنی

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

چته تو،کوبیدن ومشت به قبرولگدزدن ،باعث عذاب کشیدن اون بدبخت میشه،اون دستش ازدنیا کوتاهه اینکارات بجا خیرات وفاتحس،این دستمزد یک عمر زحمتشه

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

شاید خودش هم دلش نمیخواسته بره 

چرا فکر میکنی او خوشحاله از رفتنش ... 

بابای منم صحیح و سالم ایست کرد و رفت 

ولی مطمئنم خیلی تلاش کرد بمونه ولی نتونست و بردنش 

حکمت خداست و هیچ کس نمیدونه چرا 

ناراحتش نکن ، مرده ها زنده ان و بینا و شنوا ، همه چی درک میکنن 

باباها همیشه مراقب دختراشون هستن 

من یبار تصادف بدی کردم خیلی بد 

چند شب بعدش خواب دیدم بابامو خواستم کنارش بشینم گفت نه اینجا جای تو نیست نمیذارم اینجا بشینی

فهمیدم موقع تصادف مراقبم بود و نذاشت برم پیشش 

😊❤️😊