2777
2789
عنوان

بعضی وقتا دلتنگش میشم طبیعیه؟

103 بازدید | 8 پست

من چند وقته کات کردم و اون ادم کلا بهم ثابت کرد ک براش ارزشی ندارم منم دیگه بیخیال شدم

ولی بعضی وقتا مثل امروز دلتنگ میشم همش فکر میکنم الان داره چیکار میکنه یا دیشب خوابشو دیدم

دوست ندارم اصلا برگردیم بهم یا چیزی ولی این دلتنگش کلافم میکنه امروز کلا کلافه بودم

چیکار کنم از سرم بپره؟ دلم نمیخواد دیگه دوسش داشته باشم فکرم میکردم دیگه دوسش ندارم ولی الان میگم نکنه دوسش دارم ک دلتنگ میشم گاهی

آره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا طبیعیه. باور کن چند وقت دیگه چنان از یادت بره ببینیش به زور بشناسیش

میدونی خیلی ناراحتم ک همش بهش بها میدادم ولی خودم هیچی از سمتش دریافت نمیکردم 

اینکه زیادی خوب بودم انگار دلشو زد و این ناراحتم میکنه

الان از خوبیایی ک کردم پشیمونم

قطعا ک طبیعیه 

منم همینجورم الان با این تفاوت ک ازش اصا مدت زیادی نگذشته

خیلی دلم تنگ شد امروز، باخودم میگفتم اونم دلش تنگ شده یا ن،،، کم کم منو یادش میره یا پیگیر میشه،،،،، واقعا نمیدونم.  از طرفی دلم میخاس بزنم زیر همچی پیامش بدم گاهی🥲

قطعا ک طبیعیه  منم همینجورم الان با این تفاوت ک ازش اصا مدت زیادی نگذشته خیلی دلم تنگ شد امرو ...

من دیگه بهش پیام نمیدم هیچ وقتم دلم نمیخواد پیام بدم ولی هی فکر میکنم ک مثلا الان داره چیکار میکنه یا خیلی وقتا خودمو زیر سوال میبرم ک چون اینجوری بودم یا اونجوری بودم سرد شد 

من دیگه بهش پیام نمیدم هیچ وقتم دلم نمیخواد پیام بدم ولی هی فکر میکنم ک مثلا الان داره چیکار میکنه ی ...

خودتو سرزنش میکنی میفمم🥲

ک اگه فلان رفتارو نمیکردم اینجوری سرد نمیشد هوم

تموم. ک میشه بالاخره ولی خدامیدونه کی

میدونی خیلی ناراحتم ک همش بهش بها میدادم ولی خودم هیچی از سمتش دریافت نمیکردم  اینکه زیادی خوب ...

میدونم عزیزم. هیچی بیشتر از موفقیتت و هدف داشتنت حالت رو خوب نمیکنه. دیگه هر کار اشتباهی هم کردی مال گذشته ش و کاریش نمیشه کرد. از این ببعد تو رابطه هات اول خودت بعد اون طرف