2777
2789
عنوان

دخترا هستین کمکم کنید جز شما واقعا جایی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 76 پست
اسی بنداز دور این دشمن به ظاهر دوست رو ،دوباره هم جایی که عمه های همسرت هستند نرو ،اگه دوباره باهات ...

همین کارو میکنم به پدر شوهرم گفتم دیگه با هیچکس ارتباطی نمی‌گیرم بخاطر شما و همسرم احترام همه رو داشتم همه رو زیادی لوس کردم دیگه تمام اونم قبول کرد گفت هر کاری کنی برا من قابل احترام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کارو میکنم به پدر شوهرم گفتم دیگه با هیچکس ارتباطی نمی‌گیرم بخاطر شما و همسرم احترام همه رو داش ...

خدا ازشون نگذره الهی ،تهمت به نظرم بدترین گناهه و نابخشودنی ،

تا یکسال میرفتم دستشویی درد داشتم مثانم عصبی شده بود شبا تا صبح تو دستشویی بودم نمیدونی چی کشیدم خدا ...

من با شنیدن این مورد گریم گرفت دیگه واقعا فقط خدا رو شکر کن و نماز شکر بخون که اون دورانت به خیر گذشت

خدا ازشون نگذره الهی ،تهمت به نظرم بدترین گناهه و نابخشودنی ،

ادمو میکشه من چی کشیدم خدا می‌دونه همسر بدبختم چقدر اذیت شد خانواده هامون همشون تلاششون این بود حال من خوب بشه داستان من انگار ی رمان بود واقعا دردناک بود می‌دونی وقتی بی گناهی من ثابت شد چ پیامی بهم داد با قاضی دوست شدی.....منم پیام به قاضی بردم و نشون دادم خود قاضی مصمم کرد که حتما ازش شکایت کن و ادب بشه

من با شنیدن این مورد گریم گرفت دیگه واقعا فقط خدا رو شکر کن و نماز شکر بخون که اون دورانت به خیر گذش ...

تو همون حال بدم باورت میشه درس میخوندم برا آزمون استخدامی؟؟ آخرم قبول شدم با نمره اول خیلییی خدا منو‌دوست داره ارشد قبول شدم آزمون قبول شدم رفتم سرکار چند جای دیگه موقعیت شغلی خوب برام پیش اومد خدا با من بود 

ادمو میکشه من چی کشیدم خدا می‌دونه همسر بدبختم چقدر اذیت شد خانواده هامون همشون تلاششون این بود حال ...

آخه چرا اسی با این آدم حسود و بد بخت و عقده ای در ارتباط بودی و اسمشو هم گذاشتی دوست ؟!واقعا تعجب میکنم یه بار ازش گزیده شدی ،چرا باز دوباره رفتی خونه ش که اون تهمتو بهت بزنه ،حاضرم قسم بخورم اون مهمونی و تهمت بعدشم ،از قبل نقششو کشیده بوده ،

شوهرمو دوست داشت...از زمانی که با شوهرم دوست بودم چشمش دنبالش بود یبارم رفت پشت سرم کلی به شوهرم درو ...

عزیزم دورشو‌خط قرمز بکش 

هرروز ایت الکرسیو چهارقل بخون اگه میتونی تو خونت حرز امام جوادم نگهدار اسپندم زیاد دود کن 

الهی شرو بلاش به خودش برگرده