2777
2789
عنوان

کسی تاحالا افسردگی داشته؟

283 بازدید | 37 پست

بچه ها من یک ماه و نیمه سریه قضیه ای هول کردم و اظطراب و وسواسم برگشت از اظطرابای زیاد مسخ واقعیت شدم همش فکرای وسواسی ترس از بیماری روانی ترس از جنون ایناها منو افسرده کردرفتم مسافرت خوب بودم برگشتم سرچندتاباز استرس بدشدم همش گریه میکنم حوصله زندگی ندارم ترس از آینده دارم دارم قرصم میخورم یه ماهه 

بله من ۶ سال درگیرش بودم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه داشتن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اره من مثل شما بودم فقط تنها کسی که تونست بهم کمک کنه خودم بودم و چیزی که خیییلی تاثیر داشت اینه رفتم باشگاه خیلی خوب بود و از گوشی هم فاصله گرفتم و همون موقع دکتر هم قرصامو قطع کرد 

فکرنکنم کسی بدترازمن باشه

همه این فکرو میکنن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره