2777
2789
عنوان

کسی تاحالا افسردگی داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 37 پست
مرسی عزیزم درخواست دوستی میدی ؟

باشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تازه دارم میرم سرکار

کار خوبه جدا از خستگی هاش، باعث میشه کمتر فکر خیال کنی

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
من خیلی آدم ضعیفیم به بقیه ک نگاه میکنم از چه مشکلاتی گذشتن واقعا از خودم ناامیدمیشم

تو ۱٠ سالگی مادرم سرطان خون گرف تو ۱۴ سالگیم فوت کرد تک دخترم بعد ۲ سال بابام داماد شد زنش کلا لجه با من ۷ بار ب من تهمت زده زن داداش بزرگم داداشمو از ما جداش کرده الانم تو عقدم جهازم با خودمه عروسی مون با خودمونه پشتوانه نداریم منو همسرم تو روزا گرم سرد جفت مون سرکار میبینی تازه خلاصه کردم برات بهت بگم خودت فقط باید ب خودت کمک کنی

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
تو ۱٠ سالگی مادرم سرطان خون گرف تو ۱۴ سالگیم فوت کرد تک دخترم بعد ۲ سال بابام داماد شد زنش کلا لجه ب ...

خدابهت صبربده عزیزم زندگی سختی داشتی وقوی بودی آفرین 

منم باید قوی باشم